• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

13:51

FLORENTINO DIGAO PRAŠINU - MBAPE NE DOLAZI U REAL! Liverpul se UKLJUČIO u trku za Francuza!?

Tanjug

Fudbal

FLORENTINO DIGAO PRAŠINU - MBAPE NE DOLAZI U REAL! Liverpul se UKLJUČIO u trku za Francuza!?

Podeli vest

Francuski fudbaler Kilijan Mbape neće doći u Real Madrid, prenose španski mediji

Već godinu dana traje "sapunica" oko dolaska Kilijana Mbapea u Real Madrid. Francuski napadač moći će tokom leta da promeni sredinu, ponuda ima sa svih strana, ali je od lani glavni kandidat za njegov potpis Kraljevski klub. Preokreta je do danas bilo mnogo, a poslednji govori da napadač Pari Sen Žermena neće obući dres Blankosa. 

Uticajni španski novinar Giljemo Belaga, dobio je informaciju iz svlačionice Real Madrida. Po njegovim rečima predsednik Kraljevskog kluba Florentino Perez saopštio je igračima nakon remija sa Betisom da Kilijan Mbape neće doći na Santijago Bernabeu na kraju sezone. 

 

- Upravo mi je rečeno da je Florentino Perez rekao igračima večeras u svlačionici da Mbape NEĆE doći. Sačekajmo da čujemo šta će Mbape saopštiti pre nego što potvrdimo bilo šta - napisao je poznati španski novinar. 

Majka Kilijana Mbapea nedavno je javila da Francuz na stolu ima dve identične ponude. Jedna je od Pari Sen Žermena, a druga od Real Madrida, te da će do 30. juna morati da napravi konačnu odluku i izabere gde nastavlja karijeru. Dilema je jasna, dečački san i dres Reala ili ostanak u domovini, te novi pokušaj da Svecima donese prvi trofej Lige šampiona u istoriji. 

Foto: Tanjug

U priču se nadavno uključio i Liverpul, ali o njihovoj ponudi niko ne priča budući da je jasno da Redsi nisu u stanju da isprate bogate ponude Real Madrida i Pari Sen Žermena. Ipak, ne treba isključiti mogućnost da Mbape na kraju stigne na Enfild. 

Bilo kako bilo, poslednja epizoda sapunice trebala bi da se emituje u nedelju, za kada je najavljeno da će Kilijan Mbape saopštiti konačnu odluku i reći gde nastavlja karijeru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija