• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.05.2022

12:57

Ten Hag video bruku Junajteda: Situacija NIJE DOBRA, ali...

printscreen

Fudbal

Ten Hag video bruku Junajteda: Situacija NIJE DOBRA, ali...

Podeli vest

Novi trener fudbalera Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da situacija na Old Trafordu "nije tako dobra", ali je istakao da uveren da može da postigne uspeh.

Ten Hag je juče sa tribina posmatrao kako je njegova nova ekipa izgubila od Kristal Palasa sa 1:0, čime je taj tim sezonu u Premijer ligi završila na šestom mestu. Holanđanin, koji je prošle nedelje doputovao u London kako bi krenuo sa planovima za narednu sezonu, ne gaji iluzije o zadatku koji ga čeka, već je fokusiran na planove vezane za prelazni rok.

Foto: AP PHOTO

 

- Trenutna situacija nije dobra i moramo da je prihvatimo, ali moramo i da budemo svesni toga da je pre godinu dana ovaj tim bio drugi u Premijer ligi. Potencijal postoji i sada je na nama da ga izvučemo- rekao je Ten Hag za klupsku televiziju.

- To je proces, biće potrebno vreme, ali sam uveren da ćemo doći do te tačke kada ćemo postići uspeh. Moramo naporno da radimo i sve mora da se zasniva na pravoj filozofiji i strategiji! Na odredjenim pozicijama moramo da pojačamo tim. Ali, kao što sam već rekao, pre godinu dana je ova ekipa bila druga i ligi tako da postoji potencijal i radujem se saradnji sa timom- rekao je Ten Hag.

Foto: AP PHOTO

 

On je rekao da želi da izgradi tim u kojem se igrači bore jedan za drugoga, koji je ujedinjen i koji će donositi rezultate.

- Igramo na 'Teatru snova' - želim da se zabavimo. Ali, pre svega, namera nam je da igramo fantastičan fudbal- istakao je Ten Hag.

Foto: Tanjug/AP

 

On je dolazak na Old Traford nazvao uzbudljivim poglavljem u svojoj karijeri i dodao da se raduje što će raditi u klubu sa velikom istorijom.

- Želimo da vratimo klub gde mu je mesto, a pre svega želimo da učinimo navijače ponosnim, rekao je Ten Hag.

Mančester junajted je saopštio da će bivši selektor Engleske i Stiv Meklaren i Mičel van der Gag biti pomoćnici Ten Haga. Meklaren je već saradjivao sa Ten Hagom u Tventeu, dok je Van der Hag radio sa njim u Ajaksu. Meklaren je radio kao pomoćnik Aleksu Fergusonu na Old Trafordu od 1999. do 2001. godine.

Ten Hag je naveo da će Junajted sa pripremama za narednu sezonu početi 27. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija