• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2022

13:26

ODE GORDIĆ KOD GVARDIOLE! Danas lekarski pregledi, a onda...

printscreen

Fudbal

ODE GORDIĆ KOD GVARDIOLE! Danas lekarski pregledi, a onda...

Podeli vest

Transfer talentovanog Đorđa Gordića (17) iz lučanske Mladosti u Mančester Siti izazvao je brojne reakcijem, mnogi nisu verovali, ali posao dva kluba polako se privodi kraju

Gordić će u toku današnjeg dana proći lekarske preglede na jednoj klinici u Zagrebu posle čega bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa “Građanima” od koga će klub iz Lučana inkasirati 1.900.000 evra obeštećenja, ali i određene bonuse u perspektivi - saznaje Telegraf.

Mladost će dobiti odjednom novac, a sjajna stvar za Lučance je i činjenica da će do polovine naredne sezone moći da računaju na Gordića, kao pozajmljenog igrača Mančester Sitija.

Foto: Starsportphoto

 

Frenomelalan posao Mladosti nije došao kao grom iz vedra neba, jer je Gordić skrenuo pažnju Partizana i Crvene zvezde, ali i iz okruženja i Evrope, jer ga je pratio niz skauta. Skauting služba Mančester Sitija se odmah izdvojila po ozbiljnosti u praćenju razvoja igrača, a skaut je putovao sa Lučanicima na zimske pripreme u Tursku, gde je sve vreme pratio rad mladog fudbalera.  Gordić procenjen kao fudbaler u koga bi trebalo uložiti novac i u budućnosti čekati eventualnu fudbalsku “eksploziju” koja bi Mančesteru donela ili prvotimca ili potencijalno dobru zaradu.

Foto: Starsportphoto

 

Već je Siti sarađivao sa Crvenom zvezdom u slučaju braće Ilić, sa Čukaričkim kada je otkupio Slobodana Tedića, Partizanom – plaćajući 6.500.000 evra za Filipa Stevanovića, a sada i sa Lučancima, koji su popunili kasu, ali i dobili sjajnu reklamu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija