• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.05.2022

20:04

BENZEMA PONIZIO MBAPEA: Nećemo sad o sitnicama! Anćeloti: Poštujemo svaku odluku, a mislimo samo na FINALE!

REUTERS/Franck Fife

Fudbal

BENZEMA PONIZIO MBAPEA: Nećemo sad o sitnicama! Anćeloti: Poštujemo svaku odluku, a mislimo samo na FINALE!

Podeli vest

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je ekipa fokusirana na pripremu finala Lige šampiona, kao i da nisu pričali o dovođenju igrača iz drugih klubova

- Jasno nam je da moramo da razmišljamo o sebi. Nikada nismo pričali o igračima iz drugih klubova. Poštujemo svakog, svaku odluku, svaki klub. Moramo da radimo svoj posao. Veoma je jasno i očigledno o čemu treba da razmišljamo, a to je priprema za finale- rekao je Anćeloti.

Foto: Tanjug/AP

 

Madridski klub je bio zainteresovan za napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, koji je u subotu objavio da ostaje u pariskom klubu. Mbape je prošle godine rekao da želi da se pridruži Realu, ali je PSŽ odbio ponudu od gotovo 200 miliona evra. Od francuskog igrača se očekivalo da završi prelazak u španski tim, nakon što na leto postane slobodan igrač, ali je umesto toga odlučio da potpiše trogodišnji ugovor sa PSŽ-om.

- Nikada nisam pričao o igračima koje ne igraju za Real Madrid i nikada neću pričati o igračima koji ne igraju za Real- istakao je Anćeloti.

Foto: reuters

 

Mbapeova odluka da odbije prelazak u Real bila je glavna tema u Španiji, ostavljajući po strani finale Lige šampiona izmedju Real Madrida i Liverpula. Madriđani će u subotu u Parizu pokušati da osvoje 14. titulu prvaka Evrope, u svom petom finalu Lige šampiona u poslednjih osam sezona. Pre osam godina Real je do titule prvaka Evrope doveo upravo Ančeloti, koji ističe da je tada bio veći pritisak.

- Prošlo je nekoliko godina otkako je Real osvojio poslednju Ligu šampiona (sezona 2017/18)... Sada su navijači našeg kluba željni, ali nisu toliko opsednuti time, i mislim da nam to može biti prednost-  rekao je Anćeloti, koji bi u subotu mogao da postane prvi trener sa četiri titule u Ligi šampiona. italijanski stručnjak istakao je da bi Marselo trebalo da se oporavi i bude spreman za finale, kao i David Alaba.

- Iskren da budem sa startnom postavom nije problem. To nije meč sa samo 11 igrača. Oni koji udju sa klupe dobro su pomagali do sada- dodao je Anćeloti.

Namestio je Mbape nekoliko golova Karimu Benzemi poslednjih meseci u dresu Trikolora, delovalo je da će sjajna saradnja krajem leta zaživeti i na klupskom nivou, ali Benzema je namerno ili slučajno (pre će biti ovo prvo) ozbiljno bocnuo prvu zvezdu Pari Sen Žermena.

- Mbape? U subotu nas očekuje finale Lige šampiona. Nije vreme da pričamo o sitnicama. Fokusiran sam isključivo na Liverpul- rekao je Benzema tokom dana posvećenog medijima i nastavio:

Foto: Reuters

 

- Osećamo li se izdanima? Zašto? Svako mora da bude fokusiran na svoje stvari. Mbape niti drugi fudbaleri nemaju razlog da me zovu. Svako odlučuje o svojoj budućnosti. Ja sam miran ovde, pripremam se za subotnji meč. Svako radi ono što želi. Da li sam iznanađen? On je igrač Pariza, a mi imamo utakmicu u subotu- nastavio je golgeter Reala u istom tonu.

Finale Lige šampiona izmedju Real Madrida i Liverpula na programu je u subotu od 21.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KARIM BENZEMA: Rekordi su tu da se ruše
Fudbal

KARIM BENZEMA: Rekordi su tu da se ruše

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema rekao je da je njegov prvi zadatak da pomogne ekipi da pobedjuje i osvaja trofeje, a da su u individualnoj konkurenciji "rekordi tu da se ruše"

24.05.2022

11:20 >> 11:16

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija