• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2022

20:25

LEGENDARNI HALILHODŽIĆ PRESREĆAN ZBOG BIVŠEG KLUBA! Naša država mu treba odati počast i zahvalnost!

Tanjug

Fudbal

LEGENDARNI HALILHODŽIĆ PRESREĆAN ZBOG BIVŠEG KLUBA! Naša država mu treba odati počast i zahvalnost!

Podeli vest

Ponosan sam što sam bio član "Rođenih" i učestvovao u svemu tome, odnosno što sam živio Velež, rekao je legendarni fudbalski stučnjak Vahid Halilhodžić

Vahid Halilhodžić (69) govorio je o trećem trofeju FK Velež, koji je osvojen nakon 36 godina posta.

- Nažalost, nisam bio u prilici da gledam finalnu utakmicu Kupa BiH protiv Sarajeva! Nige nisam mogao naći prenos iz Zenice, no, tokom cele utakmice bio sam u kontaktu sa bratom Enom i njegovim sinom, koji je bio u Zenici i slao mi slike, videa... Vidio sam da je bio veličanstven ambijent na tribinama. Dan kasnije pogledao sam i snimak meča - rekao je Halilhodžić u ekskluzivnom intervjuu za „Dnevni avaz“ .

On ističe da je veličanstveno bilo i na mostarskoj Musali, gdje su „Rođeni“ proslavili osvajanje Kupa BiH.

- Osvajanje Kupa BiH je naljepši poklon koji je ova generacija mogla pokloniti FK Velež za veliki jubilej - 100. rođendan našeg mostarskog velikana. To je stvarno fantastičan rezultat i svima im treba čestitati – od igrača i stručnog štaba, do Uprave, ali i svima onima koji su (o)držali Velež decenijama posle rata.

Foto: printscreen

 

Na pitanje hoćete li biti u prilici doći na proslavu 100. rođendana FK Velež, Vaha je odgovorio:

- Šemso (Šemsudin Hasić, predsednik Veleža – op.a.) mi je najavio da će to biti krajem juna... Gledat ću, kako znam i umijem, da tad dođem u Mostar. Kako ne... Ovde imam obaveza do 15. juna. Ne znam šta me može spriječiti da prisustvujem tom istorijskom momentu? Naša država treba odati počast i zahvalnost jednom takvom klubu koji je i simbol i institucija. Na tim našim prostorima, koji su uvijek bili pod uticajima raznoraznih političkih, verskih, ekonomskih... grupa, „Rođeni“ su opstali 100 godina. Uprkos svim tim turbulencijama u kompleksnom regionu, Velež je 100 godina održao zajednički Ponosan sam što sam bio član „Rođenih“ i učestvovao u svemu tome, odnosno što sam živeo za Velež. Fine godine mladosti proveo sam u tom našem klubu i nikad mu ne mogu odati toliku zahvalnost koliko mi je on dao. zaključio je drhtavim glasom Halilhodžić.

Vahid u Rabatu priprema tri junske utakmice reprezentacije Maroku. Prvo je na programu prijateljska utakmica sa reprezentacijom SAD (2. jun), a potom slede dve kvalifikacione za Prvenstvo Afrike.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija