• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

08:46

KAPA DOLE, SRBIN NEMA CENU! Gazda Lacija kaže da Sergej može da ide samo u 5 klubova!

Tanjug/AP

Fudbal

KAPA DOLE, SRBIN NEMA CENU! Gazda Lacija kaže da Sergej može da ide samo u 5 klubova!

Podeli vest

Sergej Milinković-Savić će i tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka biti u centru pažnje, ali su male šanse da napusti Lacio

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić je u dresu Lacija već sedam godina. Odigrao je 294 meča, a po svemu sudeći će nastaviti niz. 

Sergej nema cenu

Za njega se mesecima raspituju Juventus, PSŽ, ali Klaudio Lotito ne menja mišljenje. Predsednik Lacija kaže da nema nameru da ga proda.

- Sergej je želja svih klubova, ali on nema cenu - rekao je Klaudio Lotito.

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić ne mrda iz Lacija

- Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio Sergeja u izlog. O njegovom odlasku razgovaraćemo samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava njegove profesionalne i finansijske, kao i naše ekonomske zahteve - dodao je prvi čovek Rimljana.

Uslov za odlazak Srbina iz Lacija nije samo novac. Lotito kaže da bi pustio Sergeja samo u jedan od pet najboljih klubova sveta, mada nije naveo koji su to klubovi. 

Još jednom je prvi čovek Lacija pokazao koliko poštuje našeg asa, ne želi da Sergej ode u klub koji je ispod njegovog renomea.

- Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među Top 5 na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, jer moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje -  završio je Lotito. 

Mesecima kruže nove spekulacije o budućnosti srpskog veziste za koga je Klaudio Lotito odbio 140.000.000 evra, pominju se Juventus, Milan, Mančester junajted, ali njegov agent Mateja Kežman demantuje sve priče.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija