• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

08:13

SALAH DONEO ODLUKU - U LIVERPULU SVI ZANEMELI! Evo gde EGIPĆANIN nastavlja karijeru!

Reuters

Fudbal

SALAH DONEO ODLUKU - U LIVERPULU SVI ZANEMELI! Evo gde EGIPĆANIN nastavlja karijeru!

Podeli vest

Egipatski napadač Mohamed Salah potvrdio je da ostaje u Liverpulu i naredne sezone

Svet sa nestrpljenjem očekuje subotu i finale Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida, ali brojni navijači engleskog velikana strepe od posledica završetka sezone. Sadio Mane "flertuje" sa brojnim klubovima, Bajern Minhen je izuzetno zainteresovan, što zadaje glavobolje svima na Enfildu. Ipak, Redsi mogu da budu "mirni" makar što se jedne stvari tiče - Mohamed Salah ostaje u Liverpulu. 

Iako njegova izjava pred finale Lige šampiona nema nikakve veze sa produžetkom ugovora koji još uvek nije rešen, Egipćanin je rekao da rezultat u finalu Lige šampiona neće imati nikakve veze sa njegovom odlukom. Salah je rešen da i sledeće godine igra na Enfildu, te će Redsi imati još prostora da pregovaraju i ponude novi ugovor najboljem strelcu Premijer lige za oveu sezonu. 

- Želim da osvojim Ligu šampiona ponovo. Želim da vidim Hendersona sa trofejem, a nadam se da će ga posle dati i meni. Mislim samo na tim i ne bih da pričam o svom ugovoru, ali ću sigurno ostati i sledeće sezone - rekao je Mohamed Salah. 

Foto: Reuters

Egipćanin je za Liverpul vezan ugovorom još godinu dana. Redsi žele da produže saradnju, Salah takođe, ali pod određenim uslovima - povišicom. Ipak, priču o tome as Liverpula odlaže za neko drugo vreme. 

- Trenutno uopšte nisam fokusiran na ugovor. Ne bih da budem sebičan. Rekao sam pre dva meseca, trenutno sam sve podredio timu. Ovo je vrlo važna nedelja za nas, fokusiran sam jedino na tim - jasan je napadač Liverpula. 

Sa druge strane, Jirgen Klop ističe da situacija oko Sadio Manea i Mohameda Salaha neće uticati na ishod finala Lige šampiona budući da je čitav tim maksimalno fokusiran na duel sa Real Madridom koji je na programu u subotu od 21 čas u Parizu. 

- Ne, neće nikako. U pregovorima smo sa svim igračima, ali trenutno nije trenutak da pričamo o tome. Jednostavno nema vremena. Igramo na svaka tri dana. Igrači imaju jednu ideju, mi imamo drugu i one se ponekad poklope. Ali poznajemo se već dugo - rekao je Jirgen Klop. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija