• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

15:55

BRUKA U REŽIJI POZNATOG FUDBALERA! Prevario verenicu dve nedelje pred svadbu!

printscreen Twitter

Fudbal

BRUKA U REŽIJI POZNATOG FUDBALERA! Prevario verenicu dve nedelje pred svadbu!

Podeli vest

Fudbaler Vest Bromvič Albiona Endi Kerol (33) prevario je verenicu samo dve nedelje pred svadbu!

Zvuči neverovatno, ali to nije još jedan trač iz britanskih tabloida baziran na pretpostavkama, već za prevaru postoje dokazi na društvenoj mreži Snepčet!

Nekadašnji superstar engleskog fudbala za manje od dve nedelje treba da se oženi rijaliti zvezdom Bili Maklou (34). Otišao je u Dubai prošlog vikenda kako bi proslavio momačko veče, a onda su na Instagramu osvanule slike kako bez odeće leži pored menadžerke hotelskog bara Tejlor Džejn Vikli (27).

Osim te fotografije, plavokosa Tejlor objavila je i fotografiju u bademantilu na kojem je izvezeno "Endi Kerol".


Ona je u razgovoru s britanskim medijima pokušala da spase stvar rekavši da se ništa nije desilo između njih.

- Provodili smo se, pili smo, ali nije bilo fizičkog kontakta niti seksa među nama. Bili smo baš pijani i bilo nas je još u sobi. Endi je mene i drugarice pozvao u hotelsku sobu nakon žurke sa svojim prijateljima. Slike su procurile na Snepčet kad sam ih poslala prijateljima u Engleskoj - kaže Viklijeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by billimucklow (@billimucklow)


Zanimljivo je da je istovremeno i Kerolova verenica bila u Dubaiju i pravila devojačko veče. Objavila je desetine fotografija iz provoda, a jednu i sa budućim suprugom. Za sada se povodom verenikovog ispada nije oglašavala, a po povratku iz Dubaija fotografisala se na aerodromu i napisala da su iza nje najbolji dani do sad.

 

Međutim, od fudbalera nije bilo ni traga ni glasa. Endi i Bili su u vezi od 2013. godine, a verili su se godinu dana kasnije. Imaju dva sina, Arla, rođenog u junu 2015, i četvorogodišnjeg Volfa Najna, kao i jednoipogodišnju ćerku Marvel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by billimucklow (@billimucklow)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija