• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

18:06

ŠOK - LJUBAV PREMA ZVEZDI GA SKUPO KOŠTA! Stojković OTERAN iz kluba zbog dolaska na Marakanu!

Fudbal

ŠOK - LJUBAV PREMA ZVEZDI GA SKUPO KOŠTA! Stojković OTERAN iz kluba zbog dolaska na Marakanu!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković ostao je bez ugovora sa bečkim Rapidom nakon "nesportskog ponašanja"

Skupu cenu će platiti Filip Stojković zbog dolaska na Marakanu u četvrtak. Bivši reprezentativac Crne Gore je u društvu Vujadina Savića i Nemanje Radonjića pratio meč finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a kada se vratio u Austriju sačekalo ga je neprijatno iznenađenje. 

Naime, bečki Rapid je odlučio da raskine ugovor sa Stojkovićem zbog "nesportskog ponašanja", odnosno, zbog činjenice da je došao u Beograd da gleda finale Kupa Srbije, a prethodno je u klubu prijavio da nije spreman da igra zbog povrede. 

- Klub se trudi da ispoštuje sve pravne obligacije prema fudbalerima i to isto očekuje od igrača. Ko "radi" za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba - rekao je direktor Zoran Barišić.

Foto: Starsportphoto

Nedugo zatim, oglasio se i predsednik Martin Brikner, koji je istakao da je klub bio primoran da raskine ugovor sa Filipom Stojkovićem. 

- Velika porodica Rapida očekuje identifikaciju sa svakim igračem. Razočaran sam što to više nije slučaj ovde. Svako od nas je uneo celog sebe u uspehe kluba, zato je i razočaravajuće što je igrač, koji je sa kapitenskom trakom oko ruke, odbio da igra, a otišao je da slavi sa klubom koji više nije njegovo "radno mesto" - rekao je predsednik Rapida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
1234

pre 1 godinu

Само код нас је нормално да се умишљене звезде овако неодговорно понашају. Свуда у свету би овако прошао. Баш ми је драго. Сад ће имати времена да одгледа сваку утакмицу својих љубимаца, ништа му неће стајати на том путу.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija