• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

22:08

MBAPE JE MLAD, BIĆE ŠANSE DA ZAIGRA U REALU! Benzema "gasi požar" posle "ISPALE"!

REUTERS/Franck Fife

Fudbal

MBAPE JE MLAD, BIĆE ŠANSE DA ZAIGRA U REALU! Benzema "gasi požar" posle "ISPALE"!

Podeli vest

Francuski napadač Karim Benzema osvojio je petu titulu prvaka Evrope u dresu Real Madrida

Real Madrid osvojio je 14. titulu prvaka Evrope, a četu Karla Ančelotija na terenu je vodio sjajni Karim Benzema. Francuski napadač postigao je gol u finalu, ali je on poništen. Ipak, to ne umanjuje sve što je učinio tokom prethodne sezone za Blankose. 

Jasno je da je Kraljevski klub apsolutni vladar u Ligi šampiona, ali ni to nije pomoglo da privole Kilijana Mbapea. Nema sumnje da će se Francuz ponovo preispitati svoju odluku da ostane u Pari Sen Žermenu, jer je u dresu Real Madrida imao izglednije šanse da postane prvak Evopre. 

Jedan od igrača koji je bio "spona" između Reala i Mbapea je Karim Benzema. Francuski napadač nadao se da će as Pari Sen Žermena ipak odabrati Blankose, ali nije. 

- Ne, nisam razočaran, jer svako ima priliku da bira. Nisam razočaran, već srećan. Nadam se da Mbape može da ostvari dobre rezultate - rekao je Karim Benzema za "Telefoot". 

Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Novinare je zanimalo da li će odluka Kilijana Mbapea da "ispali" Real Madrid uticati na prijateljstvo sa Karimom Benzemom, budući da su njih dvojica saigrači u reprezentaciji Francuske. 

- Ne. Ne dolazi u obzir. Dobri smo prijatelji. Zaista bih voleo da može da ostvari svoj san i da sa mnom igra u Realu. Sada je izabrao PSŽ. Moramo to da poštujemo. Mbape je mlad, ima veliku odgovornost, tako da je ovo njegov izbor. Sada je igrač PSŽ-a, a bićemo srećni da zajedno igramo za reprezentaciju Francuske - podvukao je napadač Real Madrida. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija