• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

15:40

U ZVEZDI PRIZNAJU:  Teško je doći do kvalitetnih pojačanja! Takvih NEMA u Superligi!

Peđa Milosavljević

Fudbal

U ZVEZDI PRIZNAJU: Teško je doći do kvalitetnih pojačanja! Takvih NEMA u Superligi!

Podeli vest

Zvezdan Terzić podvukao crtu na urađeno u prethodnom periodu, pa se osvrnuo na dovođenje novajlija

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić se tokom razgovora sa novinarima, osvrnuo i na dovođenje pojačanja sa domaće scene.

- Potrebni su nam kvalitetni igrači. Mi smo svesni da je jako teško, uprkos dobrom skautingu, doći do kvalitetnih mladih igrača. To košta mnogo. Godišnje se troši 80,100,150 miliona evra - rekao je Terzić, a potom nastavio:

- Svesni smo da ne treba da smanjujemo rashodnu stranu, nego treba da podižemo prihodnu stranu, a to se može samo dobrim rezultatima. Već u sledeću sezonu ulazimo sa najvećim ambicijama, da dodamo još jednu zvezdicu i osvojimo titulu i naredne godine.

Usledio je potom komentar na povećanje UEFA nagrada:

- Od 2024.godine UEFA kreće u četvorogodišnji ciklus, gde će uvećati nagrade za 30-50 odsto.
Svesni smo ambijenta u kojem egistira fudbalska Evropa, svesni smo šta Crvena Zvezda može.

O pojačanjima i na kojoj poziciji Zvezda traži igrače:

- Tražimo igraće na mesto napadača, desnog krila, zadnjeg veznog, štopera. Svesni smo da je potreban veliki i kvalitetan roster kako bi i rezultati bili adekvatni - istakao je Zvezdan Terzić

Ostao je prvi čovek Zvezde misteriozan na pitanje da li će biti obnovljeni ugovori sa određenim igračima? Konkretno se radilo o Gobeljiću, Borjanu i  Gajiću, a Terzić je u tu priču dodao i Pankova.

- Videćemo. Razgovaramo sa svima njima, ali i sa Rašom Pankovim koji su dali veliki deo sebe za prethodne uspehe Crvene zvezde - završio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija