• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

20:20

BAJERN ZAVRŠIO KAPITALNO POJAČANJE! Iz Liverpula stiže zamena za LEVANDOVSKOG!

Tanjug

Fudbal

BAJERN ZAVRŠIO KAPITALNO POJAČANJE! Iz Liverpula stiže zamena za LEVANDOVSKOG!

Podeli vest

Senegalski napadač Sadio Mane dogovorio je lične uslove sa Bajernom iz Minhena, prenose nemački mediji

Jasno je bilo i pre finala Lige šampiona da će Liverpul teško zadržati Sadia Manea bez obzira kakav ishod bio. Redsi su poraženi sa 1:0, a Senegalac je odmah nakon utakmice sa Real Madridom saopštio da je završio svoju epizodu na Enfildu. Po svemu sudeći, upravo će se to i dogoditi budući da Nemci javlaju kako je brzonogi napadač dogovorio lične uslove sa Bajernom.

Bild javlja da Senegalac želi novi izazov u karijeri posle šest godina na Enfildu, a Bajern traži alternativu u slučaju da Robert Levandovski ode ovog leta. Julian Nagelsman je voljan da zaigra sa "lažnom devetkom" u napadu i upravo se Sadio Mane uklapa u njegov novi plan za izgleda Bavaraca. 

Isti izvor dada je da su Mane i Bajern dogovorili lične uslove. Senegalac će na Alijanc areni dobiti trogodišnji ugovor prema kojem će godišnje prihodovati oko 20.000.000 evra. Kako bi sve bilo gotovo, Liverpul mora da pristane i proda Manea, a Redsi nisu volji da ga puste za malu cenu. 

Foto: Reuters

Šuška se da Liverpul traži 50.000.000 evra, dok je Bajern svestan da ima vremena budući da Maneu ugovor ističe naredne sezone. Bavarci su spremni da daju 30.000.000, dok je sve izvesnije da će se oba kluba naći na 30 miliona evra odmah i još 10.000.000 kroz razne bonuse. 

Sadio Mane je u Liverpul stigao 2016. godine iz Sautemptona u transferu teškom 41.000.000 evra. Pre toga je nastupao za RB Salcburg i Mec, a karijeru je počeo u Generejšn Futu u rodnom Senegalu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija