• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2022

21:20

MOHAMED SALAH: Menjao bih sve nagrade za reprizu finala Lige šampiona!

REUTERS/Molly Darlington

Fudbal

MOHAMED SALAH: Menjao bih sve nagrade za reprizu finala Lige šampiona!

Podeli vest

Napadač Liverpula Mohamed Salah izjavio je danas da bi menjao sve individualne nagrade koje je osvojio ove sezone za mogučnost da ponovo odigra finale Lige šampiona protiv Reala

Engleski velikan poražen je sa 1:0 u bici za trofej u elitnom klupskom takmičenju, a gol odluke za Madriđane postigao je Brazilac Vinisijus Žunior.

Salah je proglašen za plejmejkera sezone u Premijer ligi, a podelio je Zlatnu kopačku, namenjenu najboljem strelcu sa Korejcem Son Hon-Mingom iz Totenhema.

Foto: REUTERS/Molly Darlington

Mohamed Salah

Egipćanin je izabran i za igrača godine u izboru engleskih novinara, ali i navijača.

- Nikad neču zaboraviti činjenicu da sam u istoj sezoni dobio priznanje od novinara i navijača. Ipak, menjao bih sva ta individualna prižnanja za priliku da ponovo odigram finale Lige šampiona. Međutim, fudbal tako ne funkcioniše. Ne mogu da izrazim rečima koliko sam želeo da donesem trofej u Liverpul, ali na kraju nismo uspeli. Bila je ovo duga sezona, ali deo mene želi da nova počne več sutra - istakao je Salah, a preneo Rojters.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija