• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

22:34

SVE GOTOVO ZA 180 SEKUNDI! Prštalo u duelu ŠAMPIONA! Turska NEMILOSRDNA prema Faranima, Sokolovi POLETELI! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

SVE GOTOVO ZA 180 SEKUNDI! Prštalo u duelu ŠAMPIONA! Turska NEMILOSRDNA prema Faranima, Sokolovi POLETELI! (VIDEO)

Podeli vest

Najzanimljiviji meč prvog kola "A" Lige nacija odigrali su Italija i Nemačka, ali pobednika na stadionu "Renato Dal Ara" nije bilo 1:1 (0:0)

Imali su prilika Nemci u prvom poluvremenu da dođu do vođstva, međutim, mreže su na poluvremenu mirovale.

Najbolje nije iskoristio Serž Gnabri koji je u 15. minutu naterao Donarumu da interveniše, da bi 20 minuta kasnije njegov udarac prohujao iznad prečke golmana PSŽ-a.

Nisu Italijani imali sreće u 35. minutu, kada je pokušaj Đanluke Skamake završio na stativi. Isti igrač je i početkom drugog poluvremena šutirao glavom, ali  je lopta prohujala pored konstrukcije Nojerovog gola.

Mogli su Azuri do vođstva u 55. minutu, kada je Politano sa ivice šesnaesterca dobro šutirao, ipak, milimetri su odlučivali da Panceri ne kapituliraju.

Što njemu nije uspelo, ispravio je Lorenco Pelegrini u 70. minutu, kada je Gnonto uposlio kapitena Rome, koji je rutinski pogodio za prednost domaćina - 1:0.

Samo 180 sekundi trajala je radost Italije, pošto je već u 73. Verner odlično poslao loptu za Džošuu Kimiha, a fudbaler Bajerna doneo izjednačenje Pancerima.

Kod njegovog gola, morala je da radi video-tehnologija, jer je izgledalo da se radilo o igranju rukom, međutim, posle konsultacije sa VAR sobom, najbolji srpski sudija Srđan Jovanović pokazao na centar - 1:1.

Ispostavilo se da je to bilo sve u ovom meču, pošto su obe selekcije imale do kraja po nekoliko prilika, ali se rezultat nije promenio.

U grupi "B", Crna Gora je savladala Rumuniju (2:0) golovima Mugoše u 66. i Vukčevića u poslednjim sekundama meča, pa su Sokolovi na najbolji način startovali u novom ciklusu Lige nacija.

Što se tiče grupe "C", reprezentacija Turske nije imala milosti prema Farskim Ostrvima - 4:0. Za svega deset minuta, Under u 37. i Dervisoglu su slomili otpor Farana, dok je u nastavku Dursunu i Demiralu trebalo samo tri minuta da još dva puta zatresu mrežu gostiju i upišu ubeljiv trijumf.

LIGA NACIJA

"A"

Grupa 3

Mađarska - Engleska 1:0 (0:0)

Soboslai p. 64.

Italija - Nemačka 1:1 (0:0)

Pelegrini 70. - Himik 73.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

"B"

Grupa 1

Jermenija - Republika Irska 1:0 (0:0)

Spertsjan 74.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa 3

Crna Gora - Rumunija 2:0 (0:0)

Mugoša 66, Vukčević 90.

Finska - BiH 1:1 (1:0)

Puki p 45. - Prevljak 90+3

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

"C"

Grupa 1

Turska - Farska Ostrva 4:0 (2:0)

Under 37, Dervisoglu 47, Dursun 82, Demiral 85.

Litvanija - Lukemburg 0:2 (0:1)

Sinani 44, 78.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija