• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2022

23:00

RAĐA SE NOVI NAPADAČKI TRIO U INTERU! Argentinci dobijaju pomoć u vidu Belgijanca!

Tanjug

Fudbal

RAĐA SE NOVI NAPADAČKI TRIO U INTERU! Argentinci dobijaju pomoć u vidu Belgijanca!

Podeli vest

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku nalazi se na pragu dogovora sa Interom, a spreman je da prihvati godišnju platu od sedam miliona evra samo da bi ponovo igrao za milanski klub, prenose italijanski mediji.

Belgijski napadač želi da se vrati u Inter, a čelnici Čelsija nemaju ništa protiv da prodaju Lukaku, koji je imao lošu sezonu u redovima "plavaca".

Inter ne može da otkupi ugovor Lukakua, ali je spreman da pristane da Belgijanac naredne sezone igra na pozajmici u milanskom klubu. Inter je prošle godine prodao Lukakua Čelsiju za 115 miliona evra.

Belgijanac ima godišnju platu od 12 miliona evra, ali je spreman da prihvati i sedam miliona evra samo da bi ponovo igrao za italijanski klub.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera


Italijanski mediji podsećaju da je dosadašnji napadač Juventusa Paulo Dibala na pragu prelaska u Inter. Navijači milanskog kluba se nadaju da bi napad ovog kluba u narednoj sezoni mogli da predvode Lukaku, Dibala i Lautaro Martinez.

Međutim, dolazak Lukakua i Dibale bi značio i odlazak jednog napadača, jer bi Inter morao da proda Martineza da bi mogao da stabilizuje finansijsku situaciju.

Inter bi mogao na transfer listu i Milana Škrinjara, Alesandra Bastonija, Nikola Barelu i Denzela Demfrisa i Stefana de Fraja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija