• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

15:09

ZVEZDA PREMIJER LIGE IDE U BAJERN! Idealna zamena za Roberta Levandovskog!

Tanjug

Fudbal

ZVEZDA PREMIJER LIGE IDE U BAJERN! Idealna zamena za Roberta Levandovskog!

Podeli vest

Bajern Minhen je Totenhemu zvanično poslao pitanje o transferu kapitena Sparsa Harija Kejna, legende kluba, drugog najboljeg strelca u istoriji kluba

Hari Kejn je takođe i drugi najbolji strelac na večnoj listi Engleske reprezentacije. Senzacionalnu vest objavio je Alfredo Pedula, specijalista za transfere koji radi za Gazetu delo Sport.

Hari Kejn sledećeg meseca puni 29 godina, a u 385 utakmica za Totenhem postigao je 247 golova. U poslednjih šest godina tri je završio kao najbolji strelac Premijer lige. Ugovor s klubom važi mu do leta 2024.

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Bajern je tako nastavio ofanzivu na napadače engleskih velikana. Od ranije je u intenzivnim pregovorima sa Liverpulom oko dovođenja Sadija Manea, za kojeg se očekuje da uskoro pređe u Minhen.

Međutim, koliko god Mane bio sjajan i efikasan igrač, Bajernu posle sve izvesnijeg odlaska Roberta Levandovskog je potreban klasični napadač svetske klase. Kejn definitivno spada u tu kategoriju, ali Totenhemov predsednik Danijel Levi je prošlog leta odbio ponudu Mančester sitija od 150.000.000 evra za sjajnog golgetera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija