• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

19:50

NASTAVLJA SE RAT NA RELACIJI MADRID - PARIZ! Mbape nagovarao FRANCUZA da ODBIJE REAL!

Reuters/Benoit Tessier

Fudbal

NASTAVLJA SE RAT NA RELACIJI MADRID - PARIZ! Mbape nagovarao FRANCUZA da ODBIJE REAL!

Podeli vest

Novi fudbaler Reala Aurelijan Čuameni priznao je da ga je saigrač iz francuske reprezentacije Kilijan Mbape nagovarao da pređe u Pari Sen Žermen, prenose španski mediji

Aurelijen Čuameni presekao je i prihvatio ponudu Real Madrida. Francuski tinejdžer bio je na meti Pari Sen Žermena, a glavni adut Svetaca bio je Kilijan Mbape. Napadač Parižana želeo je da saigrača iz reprezentacije dovede na Park Prinčeva, ali je pobedila pobeda Blankosa iz Madrida.

Čuameni je danas predstavljen kao novi fudbaler Reala, a sa madridskim klubom potpisao je šestogodišnji ugovor. On je danas istakao kako je Kilijan Mbape pokušao da ga ubedi da ne potpiše ugovor sa Madriđanima. 

Foto: Tanjug/AP

- Kilijan me je nagovarao da odbijem Real. Razgovarali smo nekoliko puta, jer je znao da ću da napustim Monako. On je odlučio da ostane u Parizu i zvao me je da potpišem ugovor sa PSŽ-om. Odmah sam mu rekao da je Real za mene prva opcija, razumeo je to. Došao sam u najbolji klub na svetu i ne plašim se konkurencije. Moraću da pokažem svoj kvalitet na terenu - rekao je novi fudbaler Reala.

Čuameni je stigao u Real za obeštećenje od oko 100 miliona evra. Španski mediji podsećaju da je Mbape bio na pragu prelaska u Real, ali je u poslednjem trenutku prihvatio bogatu ponudu vlasnika Pari Sen Žermena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija