• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

16:20

ČEMU TUGA, ČEMU BOL KAD POSTOJI ALKOHOL! Pike se NE TREZNI zbog Šakire! Oglasio se i predsednik Barselone!

AP/Photo

Fudbal

ČEMU TUGA, ČEMU BOL KAD POSTOJI ALKOHOL! Pike se NE TREZNI zbog Šakire! Oglasio se i predsednik Barselone!

Podeli vest

Fudbaler Katalonaca i popularna kolumbijska pevačica Šakira razveli su se posle decenije braka i dvoje dece koje su dobili u njemu

Šakira je nakon razvoda odlučila da se preseli u Majami, gde ima kuću, a sa sobom će povesti svoje sinove.

To je Pikeu teško palo, pa defanzivac Barselone prethodnih dana utehu pronalazi samo u alkoholu. Prema pojedinim navodima medija, reprezentativac Španije se ne trezni, zbog čega je morao da reaguje i Đoan Laporta, predsednik višestrukog šampiona La lige.

- Pike strašno pati. Mi imamo tu sliku kako su igrači slavni, puni novca i imaju sve što žele, ali su oni svi ljudi poput svih nas. Pike je sjajna osoba, jedan od naših kapitena i puno je dao ovom klubu - rekao je Laporta, pa nastavio:

Foto: Reuters

Đoan Laporta

- Prolazi sad kroz mnogo toga i sigurno mu nije lako i prijatno. Pike zaslužuje podršku od navijača Barselone, koji ne bi trebalo da čitaju sve te gluposti tabloida. On je sjajna osoba i trenutno mnogo pati. Svi želimo da mu pomognemo i ja ću biti prvi koji će mu dati podršku koju on zaslužuje - istakao je Đoan Laporta, prvi čovek katalonskog giganta.

Đerar Pike najteže podnosi činjenicu da Kolumbijka želi da se preseli u Miami, pa defanzivac Barse pokušava da je ubedi da to ne učini, odnosno, da ostane u prestonici Katalonije.

Inače, štoper kluba sa Kamp Noua posle razvida živi sam u svom stanu u Barseloni, dok svako veče izlazi do sitnih sati po klubovima i tugu leči opijajući se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija