• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

14:27

OPTIMIZAM U TABORU "ORLIĆA"! Jović i Lazetić veruju u dobar rezultat protiv Engleske!

fss.rs

Fudbal

OPTIMIZAM U TABORU "ORLIĆA"! Jović i Lazetić veruju u dobar rezultat protiv Engleske!

Podeli vest

Omladinci Srbije igraju na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 19 godina protiv Engleske (sreda, 20.00, RTS)

Iako igraju protiv prvog favorita prvenstva svi u taboru "Orllića" su optimistični. U prvom kolu Srbija je u poslednjem minutu utakmica izvukla bod protiv Izraela golom štopera Crvene zvezde, Stefana Lekovića, iako je povela golom napadača Milana, Marka Lazetića (2:2).

Sa druge strane Englezi su sigurnom igrom došli do rutinske pobede nad reprezentacijom Austrije (2:0). Naši omladinci su imali neke sjajne partije u kvalifikacijama, pobedili su vršnjake iz Portugala u kvalifikacijama, tako da i prvi favorit ovog Evropskog takmičenja, ne sme da bude sigurna

U toj konstataciji složni su selektor Aleksandar Jović, i strelac prvog gola za našu selekciju na prvenstvu, Marka Lazetića.

Da, možda se ovde nalazimo u podređenom položaju, jer sve selekcije su igrale kvalifikacione turnire još u martu, a mi zbog situacije u Ukrajini, u prvoj polovini juna. Ni remi protiv Izraela ne menja tu sliku, jer u Slovačku niko nije došao slučajno. I idemo sada dalje - rekao je Jović, i nastavio.

Foto: fss

Aleksandar Jović i Nikola Lazetić

- Engleska je ovde favorit, kao što je to bila Holandija na svom terenu. Mislim da mi protiv favorita uvek dobro igramo i neki poseban motiv igračima u takvim duelima nije potreban - završio je selektor "Orlića"

Prvo ime našeg tima Marko Lazetić koji je iskoristio prvu šansu na utakmici koju je doveo Srbiju u voljstvo na prvoj utakmici na prvenstvu protiv Izraela (2:2). Na pitanje da li se nada pozitivnom rezultatu protiv prvog favorita na prvenstvu  Evrope Lazetić kaže:

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić

- Nadam se. Na meni je da dam svoj maksimum i pomognem ekipi da ostvari svoj cilj. Englezi su u povoljnijem položaju, umorniji smo od ostalih selekcija, ali ne tražimo izgovore. Hoćemo da damo sve od sebe, želimo pobedu u svakom meču. Tako i protiv Engleske - izjavio je sjajni napadač.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija