• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

21:56

"BOMBA" U MINHENU - Ronado stiže u Bajern!

Tanjug/AP

Fudbal

"BOMBA" U MINHENU - Ronado stiže u Bajern!

Podeli vest

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo mogao bi da zaduži dres Bajerna iz Minhena

Bomba iz Minhena! Kako prenosi španski "AS" Kristijano Ronaldo bi do kraja prelaznog roka mogao da zaduži dres Bajerna i tako ostvari najveći transfer ovog leta. Portugalac bi u Bavarskoj mogao da zameni Roberta Levandovskog koji će put Barselone kada se "kockice" između dva kluba poklope!

Bavarci su juče predstavili veliko pojačanje budući da je Liverpul pristao i prodao Sadio Manea. Očekivalo se da će Senegalac naslediti Levandovskog, ali su u Minhenu potajno dogovarali realizaciju Ronaldovog transfera. 

Foto: Tanjug/AP

Portugalac nije zadovoljan u Mančester Junajtedu, a ni u klubu ne bi imali ništa protiv da se rastanu. Bajern traži zamenu za Levu - dakle rešenje je jednostavno, prenosi madridski portal. Portugalac je najplaćeniji igrač Premijer lige, uprkos tome, ambicije Crvenih đavola očigledno nisu najviše budući da se velikan sa Ostrva nije ozbiljno pojačao, dok su najveći rivali Liverpul i Siti doveli Nunjeza i Halanda. 

Ronaldo će u Minhenu morati da pristane na nešto manju platu. Šuška se da bi 20.000.000 evra bilo prihvatljivo za Bavarce. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija