• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

20:28

VOJVODINA BEZ PORAZA U SLOVENIJI! Vicešampion se PROVUKAO!

Starsportphoto

Fudbal

VOJVODINA BEZ PORAZA U SLOVENIJI! Vicešampion se PROVUKAO!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa slovenačkim vicešampionom Koprom u Slovenskim Konjicama rezultatom 0:0, u trećem kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji

Novosađani su od početka meča preuzeli kontrolu na terenu. Igralo se na polovini rivala i Lale su stvarale izgledne šanse.

Najistaknutiji bio je Vukčević, koji je već u 5.minutu imao prvu priliku, dobro je izgradio sebi poziciju za šut sa nekih 12-13 metara, lopta je prošla pored stative.

U 21. minutu ponovo je Vukčević bio u prilici, Lazarević je odlično centrirao sa desnog boka, Vošin napadač bio najviši u skoku, ali je gađao preko gola. Potom je šansu imao i Ivanović, pobegao je iskosa sa desne strane, ali je iz teškog ugla šutirao u golmana Kopra.

Voša je u 40. minutu kreirala lepu akciju po desnom boku, Zukić je proigrao Busnića, koji je sa korner linije uputio povratnu ka Miloševiću, defanzivac Kopra je klizećim startom preusmerio loptu ka svom golu, ali je golman Adam stigao da interveniše.

Superligaš je prvi zapretio i u nastavku, Nešković je u 54. minutu sa distance šutirao pored gola. Vojvodina je najbliža golu bila u 57. minutu, ponovo je sjajno centrirao Lazarević sa desnog boka, Nešković je sa druge stative vratio oštru loptu kroz peterac, Vidakov nije stigao bolje da reaguje i bio je zamalo neprecizan.

Foto: Starsportphoto©

Milan Rastavac

Na isteku sata igra, trener Novosađana Milan Rastavac je gotovo promenio čitav tim, nakon što su prethodno na poluvremenu ušli samo Kopitović i Vidakov, a od 61. minuta zaigrali su – Bjeković, Devetak, Đorđević, Milosavljević, Topić, Veljko Simić i Bastajić. Upravo je Bastajić imao dva solidna pokušaja sa distance, promene rezultata nije bilo.

KOPER - VOJVODINA 0:0

VOJVODINA: N. Simić – Lazarević, Veljković, Stevanović, Milanov – Busnić, Zukić – Nešković, Ivanović (od 46. Kopitović), Vukčević – Milošević (od 46. Vidakov).

KOPER: Adam, Pavlovič, Novoselac, Žužek, Kambič, Mitendorfer, Vesner, Kotnik, Jašaragić, Paris, Kolobarić.

Koper je prvi udarac u okvir gola imao tek u 80. minutu, Amaračijev udarac je odlično zaustavio Nikola Simić. Tri minuta kasnije slovenački tim je imao šansu utakmice, ali je u situaciji "jedan na jedan" golman Vojvodine je bio uspešniji od napadača domaće ekipe.

U finišu meča u dresu Novosađana debitovao je novajlija Iv Baraj, koji je zamenio Vukčevića.

Senegalac je bio najbliži golu u drugom poluvremenu, u 89. minutu, Bjeković je centrirao, a Baraj glavom gađao tik pored stative, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Vojvodina sledeću proveru ima već u ponedeljak, rival će biti rumunska UTA, a i taj meč na programu je od 18 časova.

Novosadskom timu ovo je bila treća pripremna utakmica pred početak nove sezone u Superligi Srbije (9. jul). Prethodno je povedila Borac iz Banjaluke sa 1:0, kao i bugarsku ekipu Marica Plovdiv sa 3:0.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija