• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

21:30

SRBIN NA CENI U ITALIJI! Velikani se OTIMAJU, a Hrvat je spreman da mu da SVE!

Starsportphoto

Fudbal

SRBIN NA CENI U ITALIJI! Velikani se OTIMAJU, a Hrvat je spreman da mu da SVE!

Podeli vest

Srpski fudbaler Filip Đuričić dobio je ponudu od Torina za ostanak u Seriji A

Saradnja Sasuola i Filipa Đuričića je završena, a dobre partije koje je srpski reprezentativac pružao u klubu iz Ređo Emilije ostavile su dubok trag u Italiji. Ponuda za ostanak u Seriji A ne manjka, a čini se da je ona koja stiže iz Torina najkonkretnija. 

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio piše da su Bikovi već kontaktirali Filipa Đuričića. Torino je tokom leta ostao bez Marka Pjace koji se vratio u Juventus, isti je slučaj i sa Josipom Brekalom čija je pozajmica iz Volfsburga istekla, te je Ivan Jurić izabrao srpskog vezistu kao pojačanje za ofanzivni deo tima. 

Dodatan "plus" za Đuričića je činjenica da Torino neće morati da plati obeštećenje budući da je slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa Sasuolom istekao. Di Marcio piše da je Torino ponudio Đuričiću godišnju platu od 1,2 miliona evra, a da je za sve "kriv" upravo Ivan Jurić koji je oduševljen srpskim ofanzivcem. 

Foto: Starsportphoto

Hrvatski trener je imao izuzetna iskustva sa našim fudbalerima. Pod njegovom "palicom" sazreli su Ivan Ilić i Darko Lazović u taboru Verone, a u prvog golmana Torina promovisao je Vanju Milinkovića-Savića, dok je Saša Lukić postao jedan od najboljih vezista na "Čizmi". 

Rešio je Filip Đuričić nedavno da je vreme da promeni agenta i sada se za njegovu budućnost brinu italijanska braća Đufreda. Oni smatraju da nema potrebe za žurbom, ali je ponuda Torina promenila njihovo mišljenje i čini se da su strane blizu konačnog dogovora. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija