• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

08:46

OVO RETKO KO SME, SIVIĆ UDARIO PO "VEČITIMA": Ne smemo da kažemo ništa jer je to Partizan ili Zvezda! Ljudi, dajte nam 5 komada, pobedite nas....

Starsportphoto©

Fudbal

OVO RETKO KO SME, SIVIĆ UDARIO PO "VEČITIMA": Ne smemo da kažemo ništa jer je to Partizan ili Zvezda! Ljudi, dajte nam 5 komada, pobedite nas....

Podeli vest

Takmičenje u Superligi Srbije nije se pošteno ni zahuktalo, a klubovi već kukaju zbog lošeg suđenja! Ništa novo, samo su nastavili gde su stali prošle sezone, a trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić prozvao je "večite rivale"

U derbi kola u 2. kolu Mozzart Superlige Radnički je zaustavio Partizan u Nišu, odigrali su 3:3. Posle meča nijedna strana nije bila zadovoljna.

Trener Radničkog Tomislav Sivić bio je nezadovoljan suđenjem na "Čairu" i poručio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu, dok trener Partizana Ilija Stolica kaže da VAR nije radio.

Sivić ljut zbog penala

Tomislav Sivić je posle meča pričao bez dlake na jeziku.

- Zaslužili smo pobedu bez ikakvog pogovora. Na 3:1 smo imali zicer za 4:1 i to bi bila tačka na I. Nisam komentarisao fudbal i suđenje od povratka na našu scenu, jer su me kažnjavali kad god sam rekao i reč. Smatram da je potrebno da vidimo da li je Filipović zaslužio da dobije crveni karton kada je nokautirao našeg igrača, takođe Vujačić za start sa dve noge... Dva penala, koja su dosuđena Partizanu, od kojih se kod drugog čovek bacio kao u bazen. Ne smemo da kažemo ništa jer je to Partizan ili Zvezda. Ljudi pobedite nas, dajte nam pet komada - rekao je Sivić na konferenciji za medije i dodao da je pre utakmice bio prezadovoljan idejom da njegova ekipa osvoji bod, ali ne i nakon meča.

Foto: Starsportphoto©

Fudbaleri Radničkog odigrali 3:3 protiv Partizana

- Partizan nas je stisao u prvih pola sata, zatvorio naše najbolje tačke, ali u nastavku smo bili bolji. Morali smo da postignemo još jedan gol. Nemamo takav igrački kadar kao dva velika kluba da bismo izdržali ovakav tempo u pet dana. Nije lako u tako kratkom periodu igrati na ovako visokom nivou. Nismo sa izmenama na tom nivou da amortizujemo pad koncentracije.

Radničkom u četvrtak predstoji gostovanje Gziri, protiv tima sa Malte počinju takmičenje u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

- Naše su ambicije da ponovimo sjajan uspeh kolega pre mene. Četvrto mesto je veliki uspeh, ali želimo uz to da igramo drugačiji fudbal, sa više trčanja, da vratimo publiku na stadion.  Cilj je a odemo na Maltu i napravimo pozitivan rezultat - istakao je Sivić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

A ŠTA MU JE TU ZVEZDA KRIVA? DOBILI SU 4 KOMADA, NISU DALI NI JEDAN I SVE JE BILO REGULARNO.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija