• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

12:23

VOJVODINA POSTAJE OZBILJNA MAŠINERIJA! Novosađani žele ŠPANSKOG "UBICU"! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

VOJVODINA POSTAJE OZBILJNA MAŠINERIJA! Novosađani žele ŠPANSKOG "UBICU"! (VIDEO)

Podeli vest

Španski ofanzivac Luis Fernandez nalazi se na meti novosadske Vojvodine

Najavila je nova uprava Vojvodine da će Novosađani pokušati da napadnu večite rivale iz Beograda i pokušaju da stignu do titule u Superligi Srbije. Počelo je baš kako su se nadali budući da Lale posle prva dva kola imaju isto toliko pobeda, te je novo rukovodstvo rešila da dodatno ojača četu Milana Rastavca.

Kako prenosi "Mozzart sport", Vojvodina je izuzetno zainteresovana za ofanzivca Visle iz Krakova Luisa Fernandeza. Reč je o napadaču koji je karijeru počeo u Deportivo la Korunju, a trener Rastavac je odlično upoznat sa njegovim kvalitetima budući da su sarađivali u Asterasu. 

U prvoj sezoni na Kipru Fernandez je postigao 11 golova, u drugoj sedam. Kao glavni razlog za preporod navodi se činjenica da je Rastavac Španca sa mesta centarfora povukao iza špica i na krilo. Upravo na tom mestu ga vide u Novom Sadu, ali Visla pravi problem! 

Fernandez stigao u januaru stigao u Vislu nakon šestomesečne avanture u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Na početku je bio redovan na terenu, postigao i tri gola, ali je u finišu sezone izgubio mesto startera. Nije tajna da je poljski klub u finansijskim problemima, pa ni Fernandez ne želi da ostane u Krakovu i igra drugu ligu. 

Ipak, Visla pak nije spremna još da ga pusti, ozbiljno računaju na 28-godišnjeg fudbalera u nameri da se ekspresno vrate u Ekstraklasu. Vojvodina je navodno sve dogovorila sa španskim fudbalerom, ali se čeka još dozvola i poljskog kluba. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija