• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2022

10:26

AU, KAKAV NAPADAČ STIŽE U JUVE! Hoće li se Vlahović obradovati?

reuters

Fudbal

AU, KAKAV NAPADAČ STIŽE U JUVE! Hoće li se Vlahović obradovati?

Podeli vest

Juventus ne staje! Italijanski gigant se ovog leta ozbiljno pojačao, a nakon transfera Pogbe, Di Marije i Bremera, stiže pojačanje i u napadu

Engleski i italijanski mediji javljaju da je Juventus blizu dovođenja partnera u napadu Dušanu Vlahoviću! Juve je poslao ponudu Liverpulu za Roberta Firmina, koja iznosi 23 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP

 

Nema sumnje da bi dolazak Firmina uticao i na reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića, koji je zamišljen kao udarna igla napada Juventusa! Verovatno mu igrač Liverpula ne bi bio konkurencija, nego odličan partner u napadu! Potencijalno pojačanje Stare dame jer krasi nesebičnost i veliki broj asistencija!

Foto: Tanjug/AP

 

Navijači engleskog kluba obožavaju Brazilaca, koji je i te kako poštovan na Enfildu, ali u poslednje vreme nije u prvom planu kod Jirgena Klopa! Paklenu konkurenciju ima u napadu u Liverpul, pa je spreman jedan od najboljih engleskih klubova da prihvati ponudu za napadača kojem sledećeg leta ističe ugovor!

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

 

Brazislki as je u Liverpul stigao na leto 2015. godine iz Hofenhajma, a za sedam sezona na Enfildu odigrao je 327 utakmica i postigao 98 golova i upisao 74 asistencije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija