• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

13:09

"ON JE IDIOT! ZATO SU GA I NAJURILI IZ ENGLESKE!" SKANDAL! Otac fudbalera Makabija BRUTALNO VREĐAO srpskog trenera!

Fudbal

"ON JE IDIOT! ZATO SU GA I NAJURILI IZ ENGLESKE!" SKANDAL! Otac fudbalera Makabija BRUTALNO VREĐAO srpskog trenera!

Podeli vest

Skandal u Makabiju iz Tel Aviva! Iako su žuto-plavi odlično počeli kvalifikacije u Ligi konferencija pobedom protiv Zire (3:1) Maksim Gluk, otac fudbalera Oskara Gluka, izvređao je srpskog trenera Vladimira Ivića

Gluk nije ni sanjao da će sve procuriti u javnost.

Na snimku se čuje kako Gluk vređa i kritikuje Ivića što njegovog sina nije koristio u prvoj utakmici protiv Zire, na kojoj je Đorđe Jovanović postigao dva gola.

Foto: Reuters

Tekst potpisa

- Rekao sam vam, menadžer je idiot! Zato su ga izbacili iz Engleske. I tamo je uradio isto, nije dao dobrim fudbalerima da igraju. Izbacili su ga kao psa. Nadam se da ni ovde neće ostati, neka ide dođavola - sipao je uvrede otac Makabijevog fudbalera.

Oskar Glik je ponikao u Makabiju i ima samo 18 godina. Trenutno je član mlade reprezentacije. Ofanzivni je vezista i na osam utakmica za prvi tim dao je tri gola.ž

Vladimir Ivić se ovog leta vratio u Makabi, iz kojeg je otišao u Votford. U prvom mandatu na klupi ekipe iz Tel Aviva osvojio je dve titule, jedan Kup i jedan Superkup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija