• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

18:11

STRAŠAN MALER! Gde sad pred Evropu?! Zvezdin golman OPERISAN! Evo u kakvom je stanju

Starsportphoto

Fudbal

STRAŠAN MALER! Gde sad pred Evropu?! Zvezdin golman OPERISAN! Evo u kakvom je stanju

Podeli vest

Mnogi su bili iznenađeni kad su videli da Zorana Popovića nema u protokolu za utakmice poslednja dva kola, a brzo se saznao i razlog.

Popović je morao na operaciju zbog problema sa laktom, koji je osetio još na pripremama.

Rezervni golman crveno-belih se sada oporavlja posle lakšeg hirurškog zahvata, ali se ipak ne može sa sigurnošću tvrditi kad će da se vrati na teren. 

Foto: Starphoto

Zoran Popović

Umesto njega Nikola Vasiljević je bio rezerva Milanu Borjanu na utakmicama protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana.

Inače, golman Crvene zvezde je doživeo jako teške trenutke u životu. Otac mu je bio izrešetan u ratu, metak mu prošao pored srca...

Sad ovo...

Zoran Popović je baš malerozan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija