• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

21:51

ZBOG NEUSPELOG TRANSFERA U MARIBOR! Bivši igrač Zvezde NAPUSTIO Evropu! Evo gde nastavlja KARIJERU!

Fudbal

ZBOG NEUSPELOG TRANSFERA U MARIBOR! Bivši igrač Zvezde NAPUSTIO Evropu! Evo gde nastavlja KARIJERU!

Podeli vest

Doskorašnji napadač poljske Jagjelonije Ognjen Mudrinski potpisao je ugovor sa Tamphun Voriorsima i karijeru će nastaviti na Tajlandu

Pre nešto manje od mesec dana Mudrinskom je propao već ugovoreni transfer sa Celjeom, posle sjajnih igara u dresu Maribora.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je zbog brzoplete izjave na društvenim mrežama ostao bez angažmana, što je tada razbesnelo upravu Celja koja je momentalno prekinula sve pregovore sa srpskim golgeterom.

Sada će Mudrinski otvoriti novu stranicu svoje karijere, u egzotičnim krajevima, pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa novim članom Prve lige Tajlanda - Tamphun Voriorsima.

Ovaj klubu je osnovan 2011. godine i doživljava meteorski uspon. Naime, prošle sezone je prvi put od osnivanja, gotovo na ubedljiv način, obezbedio plasman u najviši stepen takmičenja.

Foto: HNK Gorica

Ognjen Mudrinski

Mudrinski je, inače, u prošloj sezoni kao igrač Maribora na pozajmici iz Jagjelonije, dao 17 golova, bio najbolji strelac slovenačke elite i izborio se za mesto u idealnoj jedanaestorici šampionata komšijske države.

Klub iz Ljutskog vrta, ipak, nije imao sredstava da ga zadrži, pa je Celje pokušalo to da iskoristi i spremilo mu "ugovor iz snova", da bi Mudrinski zbog spornog snimka ovog meseca ostao bez njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija