• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

08:07

PROPAO TRANSFER SRBINA! Sergej odbio najbogatiji klub na svetu!

Reuters

Fudbal

PROPAO TRANSFER SRBINA! Sergej odbio najbogatiji klub na svetu!

Podeli vest

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić ovog leta je odbio ponudu Njukasla - najbogatijeg kluba na svetu

Sergej Milinković-Savić imao je dve dobre ponude ovog leta, ali je ipak odlučio da ostane u Laciju, mada ima još vremena do kraja prelaznog roka, pa nije nemoguće da ipka napusti Rim.

Poslednjih nekoliko godina Sergej Milinković-Savić je jedan od najboljih igrača Serije A i gotovo u svakom prelaznom roku privlači pažnju evropskih velikana. Za sada se transfer nije dogodio, postoje naznake da će Mančester junajted pokušati da ga angažuje do kraja leta, a Italijani su otkrili da je SMS već odbio dve "jake" ponude.

Sergej odbio Njukasl

Srbina je želeo Njukasl, najbogatiji klub na svetu! Klub je kupio šeik Mohamed bih Salman, najbogatiji vlasnik fudbalskog kluba na svetu i odmah zasukao rukave. Uz neograničen budžet mogli su da dovedu velike fudbalske zvezde. "Korijere delo Sport" prenosi da je engleski tim bio spreman da ponudi "samo" 55 miliona evra i bonuse Laciju za Sergeja, ali do dogovora oko transfera nije došlo. Klaudio Lotito nije želeo ni da razmatra ponudu.

Foto: AP/Photo

Sergej ostaje u Laciju

Isti izvor navodi da je Milinković-Savić zbog nedovoljno dobre finansijske ponude odbio i Arsenal ovog leta.

Pominje se da je ozbiljno zainteresovan Mančester junajted, koji odavno pokušava da nagovori Lotita da proda Srbina. Zna se da gazda Lacija reaguje samo na novac. Ukoliko Junajted ne krene u realizaciju transfera, odnosno, ako ne ponudi bar 70 miliona evra, Sergej bi možda mogao da se okrene Juventusu, koji takođe vreba šansu. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija