• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

18:24

NEMA OPUŠTANJA, BRĐANI ŽELE PAKLENU PODRŠKU! Strelac EVROGOLA pozvao NAVIJAČE na Rasing!

Starsportphoto

Fudbal

NEMA OPUŠTANJA, BRĐANI ŽELE PAKLENU PODRŠKU! Strelac EVROGOLA pozvao NAVIJAČE na Rasing!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog imaće podršku navijača u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Uprava Čukaričkog rešila je da ulaz na stadion u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija bude besplatan. Očekuje se da će Brđani imati veliku podršku navijača protiv Rasing Uniona, a vezista domaće ekipe Srđan Mijailović je iskoristio priliku da zovne gledaoce da u što većem broju ispune tribine stadiona. 

- Sjajno smo dočekani u Luksemburgu, igrali smo na prelepom stadionu, imali i podršku naših zemljaka. Verujem da će i na Banovom brdu biti prelepa atmosfera, da će stadion biti pun. Nema razloga da ne bude tako, igra se u večernjem terminu, ulaznice za istočnu tribinu su besplatne. A mi obećavamo dobar i atraktivan fudbal. I nadamo se duelima sa Tventeom, koji bi svakako predstavljali istinski spektakl - poručio je Srđan Mijailović.

Čukarički je napravio krupan korak ka trećem kolu kvalifikacija gde ih čeka Tvente, ali sa Brad podvlače da opuštanja nema. 

- Evropske utakmice su nešto posebno, ono za šta se borite tokom čitave godine. Za nas su svakako specifične, s obzirom na to da je tek početak sezone, da ekipe nisu u zenitu forme, a rezultat na međunarodnoj sceni je od ogromnog značaja. Ne samo za nas igrače, čitav klub, već i za kompletan srpski fudbal. Trudićemo se da odigramo što bolje, da ostvarimo dobre rezultate i da doprinesemo nacionalnom koeficijentu. Srbija je stigla do 11. mesta, koje donosi ogromne privilegije, na nama svima koji učestvujemo u Evropi je da tu poziciju zadržimo, možda i poboljšamo - kazao je na Srđan Mijailović.

Foto: Starsportphoto

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde "kumovao" je pobedi u Luksemburgu budući da je spektakularnom golom načeo mrežu Rasing Uniona. Ipak, Mijailović ističe da je presudan faktor bilo iskustvo koje je na strani Brđana. 

- Znači nam činjenica da je dosta nas već učestvovalo u evropskim utakmicama, neki u dresu Čukaričkog prošlih sezona, neki u drugim klubovima. I kad nije krenulo najbolje, na početku utakmice, znali smo šta treba da radimo. Drago mi je da je moj gol pokrenuo ekipu. Dogovorili smo se da šutiramo kad god nam se ukaže prilika. Protivnički igrači su mi ostavili malo prostora, šutnuo sam, lopta je završila upravo tamo gde sam želeo. Opet, nije mi prioritetna stvar u igri postizanje golova, umem da budem znatno korisniji za neke druge stvari. Ali, ako se opet ukaže šansa, svakako ću pokušati - jasan je vezista Čukaričkog. 

Iako Brđani imaju veliku prednost uoči revanša u Beogradu, Mijailović poziva na oprez. 

- Svi su dali doprinos trijumfu. Prelep je bio i pogodak Jovana Lukića, mladi Mićović je bio sjajan na golu, Drezgić obavljao posao u odbrani, momci koji su ulazili u drugom poluvremenu takođe su odigrali sasvim korektno. Svi ti momci imaju ogroman potencijal i kvalitet, svakog dana napreduju, a na nama je da im pomognemo. I, moram da priznam, ozbiljna su nam konkurencija, ne smemo ni jednog trenutka da se opustimo. Ima još sasvim dovoljno da se igra. Za drugih 90 minuta može svašta da se desi, a Rasing je pokazao da želi da igra fudbal i da se nadigrava. Ekipa smo kojoj to odgovara, ali moramo da budemo oprezni. Naravno, već sam pričao o koeficijentu, tako da ćemo ponovo ići na pobedu - podvukao je Mijailović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija