• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.07.2022

17:20

SLAVNI NAPADAČ USPEŠNO OPERISAO TUMOR! Klub OTKRIO kada se VRAĆA na teren!

printscreen Twitter

Fudbal

SLAVNI NAPADAČ USPEŠNO OPERISAO TUMOR! Klub OTKRIO kada se VRAĆA na teren!

Podeli vest

Fudbaler Borusije Dortmund Sebastijan Ale uspešno je operisan nakon što mu je dijagnostikovan tumor testisa i biće odsutan sa terena nekoliko meseci, otkrio je sportski direktor Milionera Sebastijan Kel

Reprezentativac Obale Slonovače je u Borusiju Dortmund došao iz Ajaksa 6. jula za 31.000.000 evra, ali je morao da napusti pripreme 12 dana kasnije zbog lečenja tumora, koji je otkriven posle lekarskih pregleda.

Kel je objavio da je Aleova operacija bila uspešna, ali je dodao da naredni koraci u lečenju još uvek nisu potpuno jasni.

- O daljim pravcima lečenja se još diskutuje, postoje različita mišljenja. Sebastijan će sigurno biti van terena nekoliko meseci, a čim budemo mogli da budemo konkretniji saopštićemo - rekao je Kel.

Na pitanje da li će Dortmund potpisati nove ugovore kako bi pokrio Aleovo odsustvo, sportski direktor bundesligaša je naglasio da je klub "spreman na različite scenarije".

Ale (28), igra na poziciji napadača i u Dortmund je došao kao zamena za Norvežanina Erlinga Halanda, koji je pojačao Mančester siti.

 

 

Prošle sezone je za Kopljanike postigao 34 gola, uključujući i 11 golova u Ligi šampiona na osam utakmica.

Borusija Dortmund će sezonu početi u petak, kada će u okviru prve runda Kupa Nemačke gostovati povratniku u Bundesligu, ekipi Minhena 1860.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija