• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

19:20

ĆERKA SRPSKOG TRENERA JE PRAVA LEPOTICA! Brutalno je ZGODNA, a na društvenim mrežama je PRATI i Dušan Vlahović! (FOTO/VIDEO)

printscreen instagram/vignjevicvanja

Fudbal

ĆERKA SRPSKOG TRENERA JE PRAVA LEPOTICA! Brutalno je ZGODNA, a na društvenim mrežama je PRATI i Dušan Vlahović! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski trener Nebojša Vignjević proslavio se rezultatima na domaćoj i evropskoj sceni, vodeći mađarske klubove, ali se o njegovoj naslednici malo zna

Iskusni stručnjak trenutno predvodi al Dafru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok Vanja Vignjević mami uzdahe muškog pola.

To ne treba da čudi, budući na njen izgled, pošto, bez lažne skromnosti, muški pol zbog njenih fotografija na društvenim mrežama ostaje bez daha.

Nebojša Vignjević se posle igračke karijere koju je završio u Tatabanji početkom ovog veka, posvetio trenerskom poslu.

Pre odlaska u Emirate dva puta je vodio Rad, Radnički iz Pirota, crnogorske timove Grbalj i Rudar iz Pljevalja, Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Ujpešt, Liepaju i Honved.

Ipak, po fotkama sa društvenih mreža, Vanja je u potpunosti "bacila" svog oca u drugi plan.

Vanja Vignjević trenutno ima preko 32.000 pratilaca na Instagramu, a zanimljivo je i da je prati vođa navale Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Nema sumnje da će ubrzo ova brojka "debelo" biti premašena, obzirom na Vanjinu lepotu i popularnost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija