• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

19:40

PONOSAN SAM NA KAPITENSKU TRAKU! Martin Odegard: Jedva čekamo da liga počne!

AP Photo/John Raoux

Fudbal

PONOSAN SAM NA KAPITENSKU TRAKU! Martin Odegard: Jedva čekamo da liga počne!

Podeli vest

Norveški fudbaler Martin Odegard danas je predvodio tim Arsenala kao novi kapiten, a londonski klub deklasirao je Sevilju sa 6:0 (4:0) u meču Emirejts kupa na svom stadionu

Strelci za engleski tim bili su Gabrijel Žesus, koji je postigao het-trik, Bukajo Saka sa dva gola i rezervista Edi Nketija, a Edegard je izjavio da je ponosan što je dobio priliku da nosi kapitensku traku i da jedva čeka da počne šampionat Engleske.

- Veoma sam ponosan što sam kapiten ovog sjajnog kluba. Hvala svima za današnju podršku. Jedva čekamo da počne liga. Zahvalan sam treneru na poverenju. Ovo je velika stvar za mene, lepo je biti deo dobre ekipe, tako da ću uživati - izjavio je Odegard posle utakmice u Londonu.

Fudbaleri Arsenala otvoriće novu sezonu Premijer lige gostovanjem gradskom rivalu Kristal Palasu u petak, 5. avgusta (21.00).

Poslednju titulu prvaka Engleske "tobdžije" su osvojile 2004. godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija