• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

08:43

JA SAM G*VNO, IZDAJNIK, A KAPITEN DINAMA SRBIN! Hrvatskom fudbaleru BRUTALNO PRETILI zbog prelaska u Partizan! NA KRAJU SVE PUKLO! (VIDEO)

Printskrin: Youtube

Fudbal

JA SAM G*VNO, IZDAJNIK, A KAPITEN DINAMA SRBIN! Hrvatskom fudbaleru BRUTALNO PRETILI zbog prelaska u Partizan! NA KRAJU SVE PUKLO! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo je malo ko znao. Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč (31) otkrio je da je 2015. godine bio na pragu Partizana, ali da mu je transfer u Humsku na kraju propao.

Kukoč je bio je želja bivšeg trenera Partizana Zorana Milinkovića, ali do transfera ipak nije došlo zbog komplikovane situacije u Humskoj koja je nastupila posle bolne eliminacije od BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 - Da, istina živa. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković mislim (Zoran Milinković)... Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo - rekao je Kukoč u popularnom podkastu "Inkubator".

Iskusni levi bek koji je ponikao u splitskom Hajduku, a tada nastupao za CSKA iz Sofije, otkrio je da se digla velika bura u javnosti kada je saopštio da ide na pregovore u Beograd.

- Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka 'izdajico' i slično... A ko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač - Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan - ja sam govno, izdajnik.

A ovo je razlog zbog čega je sve puklo:

- Ja sam krenuo prema granici i ništa... Ovaj je dobio otkaz, a kad se dobije otkaz u Zvezdi u Partizanu, ode sve"... - poručio je Kukoč koji žali što nije obukao crno-beli dres.

Posle malera sa prelaskom u Partizan Kukoč je karijeru nastavio u Livornu, nakon toga je kratko bio u Komu, a onda je hrvatski fudbaler obukao je dres Zrinjskog iz Mostara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija