• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

10:10

KO O ČEMU, REAL O JOVIĆU!  Srbin i dalje top tema u Madridu: "BACILI SMO PARE na njega, toga više neće biti"

Tanjug

Fudbal

KO O ČEMU, REAL O JOVIĆU! Srbin i dalje top tema u Madridu: "BACILI SMO PARE na njega, toga više neće biti"

Podeli vest

Luka Jović je i dalje top tema u Madridu iako je napustio Real i već trese mreže u Fiorentini.

"Marka" piše da Real, zasada ne razmišlja o dovođenju novih igrača, u prvom planu je prodaja.

Razlog je što čelnici kraljevskog kluba ističu da su "bacili novac u bunar" kupovinom našeg reprezentativca, koji se uprkos tome što nije dobio pravu priliku, navodi kao jedan od najvećih promašaja slavnog tima.

Foto: AP PHOTO

Luka Jović na meču protiv Intera

Španski dnevnik, inače dobro upućen u sve vrste aktivnosti fudbalskog giganta iz Madrida, piše da čelnici Reala, upravo zbog grešaka sa Jovićem, neće brzati sa eventualnim transferom, za koji će trebati veliki novac i zbog toga će Florentino Perez da promeni kurs.

Bivši fudbaler Zvezde je prošlog leta stigao u "kraljevski klub" u transferu koji je  60 miliona evra iz Ajntrahta, a bruto godišnja plata iznosila je basnoslovnih 20.834.000 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija