• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

16:27

AU KAKVA MAJSTORIJA! Amerika bruji o napadaču SRPSKOG POREKLA! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

AU KAKVA MAJSTORIJA! Amerika bruji o napadaču SRPSKOG POREKLA! (VIDEO)

Podeli vest

Srbi dominiraju u Americi. Navikli smo da Dejan Joveljić u dresu LA Galaksija rešeta mreže, golman Nju Inglanda Đorđe Petrović je Insinjeu odbranio penal, a sada je u centru pažnje mladi Stefan Stojanović (21) fudbaler rezervnog tima Filadelfije, napadač srpskog porekla

Stefan Stojanović je za tim Filadelfije postigao pobednički gol. Majstoriju! 

On je u nadoknadi vremena zatresao mrežu Kolumbusovih rezervi za konačnih 2:1 i to na spektakularan bačin. Momak iz Čikaga uhvatio je volej sa ivice kaznenog prostora i šokirao golmana rivala! Nisu mogli da veruju šta ih je snašlo!

Majstorija Srbina

 

 

 

Bio je to Stefanov prvi gol u sezoni. Na početku prvenstva u Razvojnoj ligi imao je mnogo veću minutažu, a ovaj gol će mu bez sumnje pomoći da se ponovo izbori za mesto u timu.

Rezervni tim Filadelfije Junion u svojoj diviziji trenutno zauzima  poslednje mesto - uz tri boda i meč manje od prve ekipe iznad njih. Stojanoviću predviđaju sjajnu karijeru. Bio je reprezentativac SAD u uzrastima do 16, 18 i 20 godina, a na 11 mečeva za mlađe selekcije Amerike postigao je tri gola. Iako je rođen u Čikagu, zbog svog srpskog porekla Stefan bi u budućnosti mogao da predstavlja našu zemlju.

Foto: printscreen

I Dejana Joveljića su zapamtili Amerikanci

Dejan Joveljić nije uspeo da donese trijumf LA Galaksiju na gostovanju u Dalasu, njegov tim je poražen (1:0). Dalas je još u 9. minutu postigao jedini gol na meču vredan trijumfa. Dejan Joveljić je u 66. minutu imao najbolju priliku da donese svom timu bar nerešen rezultat, ali je prokockao šansu. Faul nad penal napravljen je nad Ćićaritom, a Srbin je promašio isti, pa do kraja utakmice nije bilo promene rezultata

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija