• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

09:36

VREDI NA DESETINE MILIONA, ALI ZNA KAKO SE POŠTUJU LEGENDE! Kulibali oduševio NAVIJAČE i Džona Terija! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

VREDI NA DESETINE MILIONA, ALI ZNA KAKO SE POŠTUJU LEGENDE! Kulibali oduševio NAVIJAČE i Džona Terija! (VIDEO)

Podeli vest

Senegalac Kalidu Kulibali oduševio je navijače odlukom da pozove Džona Terija i pita ga da li može da uzme njegov dres sa brojem 26

Senegalski štoper Kalidu Kulibali pokazao je i ljudske manire po dolasku u Čelsi. Naime, stameni štoper želeo je da na Stamford bridžu uzme dres sa brojem 26 koji je nekada pripadao legendanom Džonu Teriju, a pre nego što ozvaniči da će upravo taj broj nositi u taboru Plavaca odučio je da pozove nekadašnjeg kapitena londonskog kluba. 

Čelsi je za Kulibalija Napoliju platio 34.000.000 funti, a Senegalac je u taboru italijanskog velikana nosio dres sa brojem 26. Kako ne Stamford bridžu od odlaska Džona Terija niko nije nosio 26 Kulibali je rešio da "okrene" legendanog kapitena Plavaca i zamoli ga da on uzme taj broj. 

- Zdravo Džone, oprosti na mom engleskom koji nije najbolji, ali potrudiću se da me što bolje razumeš. U Napoliju sam nosi broj 26, a kako ga niko nije uzeo od tvog odlaska, nisam bio siguran da li je broj povučen ili niko nije želeo da ga uzme, pa sam želeo da te pitam da li je u redu da ga ja uzmem - rekao je Kulibali. 

Senegalac je pokazao izuzetne manire i ukazao poštovanje Teriju, a potom mu je legendarni engleski štoper uzvratio istom merom i pokazao kolika je zapravo veličina. 

- Slušaj, „26“ mi je veoma poseban. Stvarno cenim što si me pozvao i nije problem da ga uzmeš, apsolutno mi je zadovoljstvo. Želim ti sve najbolje, jer znam koliko mi je taj broj bio važan, a očigledno je i tebi! Bez pritiska, ti ćeš osvajati trofeje za Čelsi - rekao je "kapitenski" Džon Teri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija