• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2022

21:55

UBEDLJIVA POBEDA MALMEA! Birmančević postigao u gol u trijumfu svog tima!

AP/Photo

Fudbal

UBEDLJIVA POBEDA MALMEA! Birmančević postigao u gol u trijumfu svog tima!

Podeli vest

Fudbaleri Malmea ostvari su ubedljivu pobedu protiv luksemburškog Didelanža rezultatom 3:0 u meču trećeg kola kvalfikacija za Ligu Evrope

Gosti su sa desetoricom na terenu ostali u 31. minutu posle drugog žutog kartona Šarla Morena , dok je Malme propustio šansu za vođstvo u 49. minutu, kada je sa bele taček bio neprecizan Berget.

Ipak ubrzo je usledila goleada švedskog tima čime su osigruali pobedu.

Golove su u nastavku za Malme postigli Isak Kise Telin u 54, Ola Toivonen u 81, a zatim i srpski fudbaler Veljko Birmančević u 85. minutu. Ekipa koja se plasira u plej-of igraće protiv turskog Sivaspora.

Fudbaleri Olimpijakosa i Slovana iz Bratislave odigrali su večeras nerešeno 1:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Slovan je poveo u 63. minutu golom Andrea Grina, a izjednačenje grčkom timu doneo je Jusef El Arabi u 87. minutu.

Fudbaleri Maribora su na svom terenu izgubili od ekipe HJK iz Helsinkija sa 2:0 golovima Davida Brauna u 47. i Bojana Radulovića u 64. minutu. Pobednik ovog dvomeča će u baražu igrati sa Silkeborgom.

Šamrok je na svom terenu stigao do prednosti 3:1 protiv Škupija, dok je Cirih slavio protiv Linfilda sa 2:0.

Ranije danas, AEK je u Larnaki pobedio Partizan sa 2:1, Fenerbahče je bio siguran protiv češke ekipe Slovačko sa 3:0, a istim rezultatom je i Malme slavio protiv Didelanža.  Revanš mečevi su na programu naredne sedmice.

 

LIGA EVROPE

 

3. kolo

Četvrtak

AEK Larnaka - Partizan 2:1 (1:1)
Garsija 34, Miličević 70 - Menig 18

Fenerbahče - Slovačko 3:0 (2:0)
Mor 17, Linkoln 45+2, 81

Malme - Dudelanž 3:0 (0:0)
Telin 54, Toivonen 81, Birmančević 85

Maribor - Helsinki 0:2 (0:0)
Brauni 47, Radulović 64

Linfild - Cirih 0:2 (0:1)
Ajegun 8, Gnonto 64

Olimpijakos - Slovan 1:1 (0:0)
El Arabi 87 - Grin 63

Šamrok - Škupi 3:1 (2:0)
Burk 13pen, Vots 29, onil 90+7 - Kueven 77


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija