• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

05.08.2022

18:00

TO JE PROSTO NEMOGUĆA MISIJA! Pojavila se fotomontaža Nenada Lalatovića na internetu, SRPSKI TRENER SE  ODMAH OGLASIO ZA INFORMER!

Fudbal

TO JE PROSTO NEMOGUĆA MISIJA! Pojavila se fotomontaža Nenada Lalatovića na internetu, SRPSKI TRENER SE ODMAH OGLASIO ZA INFORMER!

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanula je slika transparenta sa jedne košarkaške utakmice crno-belih na kojem piše: "Čekam tebe da ostvarim jedan davni san" sa slikom Nenada Lalatovića iznad natpisa

Po svemu sudeću u pitanju je fotomontaža koju su podelili navijači crno-belih na internetu.

Foto: printscreen

Komentarišući ovaj potez, Nenad Lalatović, trener Borca iz Banjaluke kaže za Informer da život piše romane, ali da se ovaj roman nikada neće napisati.

- To je prosto nemoguća misija. Drago mi je da i Grobari vide da bih im ja bio ruka spasa, ali ovog puta ja ruke nemam. Želim im da izađu što pre iz krize i da krenu da pobeđuju. Partizan je veliki klub i siguran sam da će im sa trenerom Ilijom Stolicom krenuti na bolje, jer je Ilija odličan trener i još bolji čovek - poručuje Lalatović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija