• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

15:23

UZNEMIRUJUĆE, HOROR NA FUDBALSKOM TERENU! Igrač se sudario sa golmanom, SAD JE U KOMI, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

UZNEMIRUJUĆE, HOROR NA FUDBALSKOM TERENU! Igrač se sudario sa golmanom, SAD JE U KOMI, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT! (VIDEO)

Podeli vest

Užasne scene stižu nam iz Moldavije sa fudbalskog terena

Holandski fudbaler Doni Van Iperen, igrač ekipe Zimbra iz Kišinjeva, povredio se na utakmici protiv Dinamo Auta. Kako prenose tamošnji mediji lekari se bore za njegov život.

Igrao se 11. minut kada su svi zanemeli na stadionu! Usledile su scene koje lede krv u venama. Van Iperen se sudario sa protivničkim golmanom i ostao da leži na travi bez svesti.

Prvo mu je prišao golman i pokušao da izvuče jezik, a potom su doktori pritekli u pomoć kako bi mu spasili život, a posle nekoliko minuta ukazivanja pomoći iznet je na nosilima sa terena i prevezen u bolnicu. Irači oba tima gledali su u očaju šta se dešava sa fudbalerom.

Fudbaler je prebačen u bolnicu, trenutno je u komi i lekari mu se bore za život!

- U ovim teškim trenucima sve naše misli idu uz Donija van Iperena. Holandski igrač prebačen je u bolnicu u Kišinjevu i nalazi se na intenzivnoj nezi. Doni, budi jak, celi žuto-zeleni tim moli za tebe - napisali su u saopštenju objavljenom na  Fejsbuk stranici kluba.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija