• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

23:01

RADONJIĆ IMA KVALITETE VELIKIH IGRAČA! Srbin ODUŠEVIO Italiju!

Fudbal

RADONJIĆ IMA KVALITETE VELIKIH IGRAČA! Srbin ODUŠEVIO Italiju!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić oduševio je javnost u Italiji nakon debija u dresu Torina

Teško da je Nemanja Radonjić mogao da poželi bolji početak u Torinu. Srpski reprezentativac bio je strelac u pobedi Bikova nad Palermom u prvom kolu Kupa Italije. Brzonogi Nišlija briljirao je po levoj strani, a jedan gol mu je bio i poništen. 

Iako Palermo, povratnik u Seriji B, nije pravi pokazatelj kvaliteta, jasno je da Radonjić u Italiju stiže spreman da pokaže šta ume. U prvom poluvremenu je razbio rivala, imao nekoliko solidnih pokušaja, a bio je "arhitekta" gola Saše Lukića za vođstvo Bikova. 

Foto: Starsportphoto

Sve to je nateralo javnost u Italiji da se pozabavi Nemanjoj Radonjićem, a legendarni fudbaler Juventusa Mateo Paro imao je samo reči hvale za igru srpskog reprezentativca u Kupu Italije. 

- Mora da nauči još mnogo toga kako bi bio na pravom nivou, ali Nemanja je igrač inspiracije, tehnike i šuta. Nemanja ima veliki napadački arsenal, izuzetno je brzo i samim tim opasan kada ima loptu u nogama. Igrao je za velike klubove, ima kvalitete velikih igrača - rekao je pomoćni trener Bikova Mateo Paro. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija