• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

22:29

KORAK UNAZAD, RAZOČARAN SAM! Ten Hag UTUČEN nakon prvog NEUSPEHA...

Tanjug

Fudbal

KORAK UNAZAD, RAZOČARAN SAM! Ten Hag UTUČEN nakon prvog NEUSPEHA...

Podeli vest

Fudbaleri Mančester Junajtreda poraženi su na startu Premijer lige od Brajtona, na Old Trafordu, od Brajtona - 2:1

Novi trener Erik Ten Hag ostavio je Kristijana Ronalda na klupi i ukazao mu šansu tek u 53. minutu kada je bilo prekasno. Holanđanin je nakon utakmice bio razočaran zbog poraza njegovog tima i istakao da nije očekivao neuspešan start nove sezone. 

- Naravno da je ovo korak unazad i da je pravo razočaranje za sve nas. Znao sam od početka da neće biti lako. Odmah smo im poklonili dve lopte, nije bilo dobro za ogrnaizaciju igre. Jasno se videlo da je drugo poluvreme bilo bolje što se tiče igre na sredini, sa Eriksenom na centru i Ronaldom napred. Stvarali smo šanse, Rašford je imao dve dobre prilike, nismo ih iskoristili - rekao je Erik ten Hag nakon poraza na startu sezone. 

Crveni đavoli su imali svoje prilike u prvom poluvremenu, a najbolju je propustio Bruno Fernandeš u sedmom minut. Od tada, Brajton se pitao za sve na terenu i na kraju zasluženo slavio. 

- Ovo je proces, čeka nas još teških vremena. Da je Bruno postigao gol na početku, bilo bi drugačije. Nije bio koncentrisan. Taj gol menja momentum za ceo tim, ali opet, morali smo da stvorimo još šansi. Nisam zadovoljan, u potpunosti. Izgubili smo, a to nije bilo potrebno. Morali smo da odigramo bolje. Pravili smo greške u organizaciji igre i odbrani. Moramo brzo da naučimo ove lekcije. Brajton je pristojan tim, sve pohvale za njih, ali nismo smeli da im dozvolimo dva laka gola - dodao je Holanđanin. 

Foto: Tanjug

Ističe Erik ten Hag da odbrana danas nije bila problem, već veliki broj grešaka na sredini terena. Posebno mu je žao što se porazom predsavio navijačima na Old Trafordu. 

- Nije kriva samo odbrana. Branimo se kao tim, a mi smo kod golova napravili nepotrebne greške u dodavanju na sredini. Posle toga je trebalo bolje da se organizujemo, da svako odradi svoj posao, a to nije bio slučaj. Kažnjeni smo. Drugi gol je bio korner, lopta na drugu stativu, moralo je bolje. Naša želja je ne bod, nego sva tri na svakoj utakmici. Navijači su bili uz nas, osećale su se dobre vibracije, zaslužili su taj gol za 2:2. Nismo uspeli - podvukao je trener Mančester junajteda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija