• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

22:40

SRBIN GASI POŽAR NA OLD TRAFORDU! Milinković-Savić na meti JUNAJTEDA!

reuters

Fudbal

SRBIN GASI POŽAR NA OLD TRAFORDU! Milinković-Savić na meti JUNAJTEDA!

Podeli vest

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić karijeru bi mogao da nastavi u Mančester junajtedu

Šamarčina na startu Premijer lige i odmah požar na Old Trafordu. Tako bi se mogli opisati događaji unutar Mančester junajteda u poslednja 24 časa, odnosno, nakon poraza od Brajtona. Uprava kluba je "zasedala" zajedno sa trenerom Erikom ten Hagom, a rešenje za problem koji je nastao već u prvom kolu engleski velikan vidi Sergeja Milinkovića Savića. 

Dobro obavešteni izvori sa Ostrva pišu da Ten Hag nije dobio željena pojačanja. Odnosno, da Holanđanin nije dobio pojačanja na pozicijama koje je tražio. Jedno od tih je i mesto centralnog veziste, ali sa igračem "box to box" karakteristika. Fred i Skot Mektominej to sigurno nisu, a posle poraza od Brajtona postalo je jasno da Crveni đavoli nešto moraju da urade po tom pitanju.

Izbor je pao na Adrijena Rabio, ali dok se njegova majka ne odluči da li Francuz može na Old Traford, Junajted se okrenuo i drugoj opciji. Kako prenosi "Telegraf" Erik ten Hag i direktori u klubu su rešili da vezni red pojačaju sa Sergejem Milinković-Savićem! 

Foto: Tanjug/AP

Junajted će pokušati da do kraja prelaznog roka angažuje SMS-a koji je na meti Crvenih đavola već nekoliko godina unazad. To automatski znači da od dolaska Frenkija de Jonga na Old Traford nema ništa, ali da su u Mančesteru svesni težine zadatka koji je pred njima

Klaudio Lotito jedan je od "najtežih" pregovarača na svetu. Do sada je redom odbijao ponude koje su stigle za Sergeja Milinkovića-Savića i sve su prilike da ništa ispod 80.000.000 evra ne bi zadovoljilo njegove apetite. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija