• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

16:39

SADA I ZVANIČNO! Fiorentina potvrdila pisanje INFORMERA! Milenković produžio UGOVOR! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

SADA I ZVANIČNO! Fiorentina potvrdila pisanje INFORMERA! Milenković produžio UGOVOR! (FOTO)

Podeli vest

Srpski štoper Nikola Milenković produžio je ugovor sa Fiorentinom na pet sezona

Kao što je Informer nedavno preneo - Nikola Milenković produžio je ugovor sa Fiorentinom! Srpski štoper danas je u Firenci stavio paraf na novu petogodišnju saradnju, kao što je naš portal danase ekskluzivno saznao! 

Tokom leta, Bleki je bio na meti Totenhema, Vest Hema, Juventusa, Intera, Milana, ali će on ostati na Artemio Franki stadionu! Milenković je potpisao ugovor do 2027. godine, a na godišnjem nivou srpski štoper će prihodovati 3.000.000 evra! 

Ipak, to nije sve što se tiče primanja. Milenković u ugovoru ima mnoštvo bonusa te bi po sezoni mogao da zaradi oko 4.000.000 evra. Dakle, srpski štoper je dobio gotovo dva miliona evra povećanja u odnosu na prethodni ugovor kada je prihodovao između 2.200.000 i 2.500.000 evra. 

Nikola Milenković je u Firencu došao 2017. godine u transferu teškom 5.500.000 evra iz Partizana. Tokom prethodnih sezona stekao je status jednog od najboljih štopera u Seriji A, ali i Evropi. Uspela je Fiorentina da se odbrani i odoli ponudama italijanskih velikana. Za Milenkovića su bili zainteresovani Inter, Juventus, Milan, pominjao se i Mančester junajted.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija