• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

08:29

UŽAS! HULIGAN SA FANTOMKOM GAĐAO IGRAČE PARTIZANA! Fudbaleri nemoćni gledali vandale i trpeli uvrede i napade...

Starsportphoto

Fudbal

UŽAS! HULIGAN SA FANTOMKOM GAĐAO IGRAČE PARTIZANA! Fudbaleri nemoćni gledali vandale i trpeli uvrede i napade...

Podeli vest

Tone slavni srpski klub sve dublje, ne pamti se ovakva kriza u Partizanu, a fudbaleri crno-belih proživljavaju najteže trenutke u karijerama. Oni su prethodne večeri morali da brinu za sopstvenu bezbednost nakon što su se našli na udaru huligana

Teško je biti igrač Partizana u ovim momentima! Ono što se dešavalo podno južne tribine nakon meča sa AEK-om je za svaku osudu!

Foto: Starsportphoto

 

Navijači, ili bolje reći oni koji sebe tako nazivaju prvo su terali igrače da pevaju protiv uprave, a posle i naterali da poskidaju dresove! Bilo je i vređanja, pretnji, ali i gađanja nekim sitnim predmetima.

Nije niko zaštitio igrače, a bar tri maskirana huligana sa fantomkama su držala slovo, zastrašivala sportiste, a jedan je kada su igrači ponovo prišli ogradi nakon što su vraćeni sa pola puta ka tunelu, uzeo u ruku neki sitan predmet i gađao svoje igrače!

Tuzne, sramne scene u Humskoj! Da, ovo je velika bruka kluba, ali linč koji su igrači doživeli je sraman, jadan, skandalozan...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NIKADA NE BI IGRAO ZA TAKVE NAVIJAČE I GINUO NA TERENU. A NIKADA NE BI DOZVOLIO DA ME BAGRA POSTROJAVA, VREĐA I MALTRETIRA.

KRENULA LAVINA! OGLASILO SE DETE PARTIZANA: Dokle više?
Partizan

KRENULA LAVINA! OGLASILO SE DETE PARTIZANA: Dokle više?

Partizan je dotakao dno, a izlaz se ne nazire! Crno-beli su eliminisani iz Lige Evrope, oteran je trener Ilija Stolica, a navijači ne prestaju da pevaju pesmu "Uprava napolje". Počeli su da se oglašavaju i bivši igrači koji dele isto mišljenje

12.08.2022

08:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija