• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

14:10

HAOS SE NE STIŠAVA... Navijači ZAPALILI kola FUDBALERIMA! (FOTO)

printscreen

Fudbal

HAOS SE NE STIŠAVA... Navijači ZAPALILI kola FUDBALERIMA! (FOTO)

Podeli vest

Navijači Adosivija zapalili su pet automovila fudbalera istog kluba nakon poraza u argentinskom šampionatu

Navijači Aldosivija zapalili su noćas pet automobila koji su pripadali četvorici fudbalera i jednom članu stručnog štaba njihovog tima posle poraza od Godoj Kruza (2:0) u 13. kolu argentinskog šampionata, preneo je argentinski ESPN.

Fudbaleri Aldosivija ostavili su automobile na klupskom parkiralištu u Mar del Plati i uputili se na gostovanje Godoj Kruzu u Mendozi. Nekoliko minuta po završetku meča navijači su, besni zbog ishoda utakmice, zapalili vozila svojih ljubimaca.

Aldosivi posle 13 odigranih utakmica zauzima pretposlednje, 27. mesto u prvenstvu Argentine sa osam bodova, a u poslednjih mesec dana ekipa iz Mar del Plate upisala je samo jednu pobedu i to protiv poslednjeplasiranog Lanusa.

Kako prenose argentinski mediji, aldosivi bi do završetka istrage mogao mečeve na domaćem terenu da igra bez prisustva navijača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija