• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

14:09

VRATIĆU SLAVU MANČESTER JUNAJTEDA! Erik ten Hag ZAGRMEO!

Tanjug/AP

Fudbal

VRATIĆU SLAVU MANČESTER JUNAJTEDA! Erik ten Hag ZAGRMEO!

Podeli vest

Holandski stručnjak Erik ten Hag ubeđen je da će se Mančester junajated pod njgovim vođstvom vratiti na staze stare slave

Dolazak Erika ten Haga rasterao je tmurne oblake iznad Old Traforda, ali je poraz u prvom kolu od Brajtona pokazao da Holanđanin nema čaroban štapić. Problema u Mančester junajtedu je mnogo, vremena nema mnogo, ipak, teh Hag ističe da će on vratiti slavu Crvenim đavolima. 

- Ubeđen sam da ću uspeti, svuda sam uspevao! Veliki je izazov i znali smo to i ranije. Treba vremena, a u fudbalu nekad nemaš vremena za tako veliki izazov. Pre deset godina je Junajted poslednji put bio šampion i uspeh ide brzo, ali vratiti uspeh je dugotrajan proces i treba mnogo rada, dobra strategija, pravi ljudi i rad dan po dan - rekao je ten Hag. 

Uverava holandski stručnjak da će, ukoliko dobije prostora, sigurno doneti titulu prvaka Engleske na Old Trafordu u godinama pred nama. 

- Ako budem sedeo ovde četiri godine, prilično sam siguran da ćemo imati jednu titulu. Ne mogu da tražim od navijača strpljenje, nadam se da će biti strpljivi, jer hoće pobednički tim i zato sam ja ovde. Međutim moram to da donesem. Taj proces zahteva vreme, tako je kako je - siguran je trener Junajteda. 

Foto: Tanjug

Mnoge je njegov govor za "Skaj" podsetio na ono što je Jirgen Klop rekao kada je predstavljen na Enfildu. Nemac je uspeo da izvede Liverpul na pravi put, a pitanje je da li će Erik ten Hag imati slične uspehe. 

- Mnogo toga je bilo loše u prvom meču. Počevši od rezultata, ali i od nastupa. U mnogim stvarima nismo bili dobri. To je i normalno za početak sezone. Dobri smo bili na pripremama ali sada nam fale dva igrača - podvukao je Holanđanin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija