• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

22:50

HALAND UŠAO U ISTORIJU SITIJA, ALI... Norvežanin oborio NEGATIVAN REKORD!

Reuters

Fudbal

HALAND UŠAO U ISTORIJU SITIJA, ALI... Norvežanin oborio NEGATIVAN REKORD!

Podeli vest

Norveški fudbaler Erling Haland ušao je u istoriju Mančester Sitija koji vodi Pep Gvardiola. Međutim, Norvežanin je oborio negativan rekord.

Od kada je Gvardiola preuzeo Siti 2016. godine, ta ekipa forsira igru sa mnogo dodavanja i uključenost u napad svih igrača na svim pozicijama.

Međutim, Haland nikada nije važio za takvog tipa igrača, a to se moglo videti i u utakmici protiv Bornmuta u kojoj je, doduše, imao jednu sjajnu asistenciju.

Ta asistencija ispostavila se kao jedan od dva uspešna pasa koja je Haland imao za sva 74 minuta na terenu, kada ga je zamenio Hulijan Alvares.

 

Time je postao igrač sa najmanje kompletiranih pasova u jednoj utakmici Mančester sitija pod vođstvom Gvardiole.

Sledeći meč "građani" igraju protiv Njukasla 21. avgusta od 17.30. u 3. kolu Premijer lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija