• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2022

10:05

POSLE "GROBARA" STIŽE NOVI PONIŽAVAJUĆI SNIMAK! Navijači postrojavaju fudbalere i u Bosni! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

POSLE "GROBARA" STIŽE NOVI PONIŽAVAJUĆI SNIMAK! Navijači postrojavaju fudbalere i u Bosni! (VIDEO)

Podeli vest

Ne postrojavaju (čitaj: ponižavaju) navijači fudbalere samo u Srbiji.

Pre nekoliko dana videli smo kako to rade "grobari" i navijači niškog Radničkog, a novi slučaj stiže iz Bosne i Hercegovine. 

Fudbaleri Sarajeva doživeli su dva vezana poraza posle tri uzastopne pobede na startu nove sezone u Premijer ligi, a to nije prijalo navijačima koji su bili na tribinama u Kaknju gde je Igman neočekivano slavio sa 2:0.

Nakon što su "bordo" igrači ostali bez bodova, iako su od 55. minuta imali igrača više, navijači, popularne "Horde zla" su iskazali nezadovoljstvo, a prvi na udaru bio je trener Feđa Dudić, koji je prvi prišao tribini, odakle je imao žustru raspravu sa navijačima, koji su vikali sa ograde.

"Sportsport.ba" prenosi da im je Dudić im poručio da će sam otići ukoliko bude višak.

- Normalno da nije lako. Razumem revolt navijača. Hajde, prvu utakmicu nam progledaju kroz prste i nagrade nas aplauzom, ali jednostavno ne možeš ovako da igra. Evo ja sam za prvu utakmicu preuzeo odgovornost. Ali, definitivno sada moramo svi da budemo samokritični. Do mene je najmanji problem. Ja kad budem ovde prvi put višak, ja odmah odo', takav sam bio u svim klubovima - istakao je Dudić i dodao:

- Jednostavno, moramo da se pogledamo u lice i da svako pogleda samog sebe. Ovo definitivno nije bilo dobro. Čestitam Igmanu i ne znam... Nemam šta više da kažem u ovom trenutku više - istakao je Dudić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija