• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2022

09:06

ZAVLADALA PANIKA U MAKABIJU! Zvezdin "DŽELAT" ima  OGROMAN PROBLEM, OSTALO JE MALO VREMENA za SANIRANJE!

printscreen

Fudbal

ZAVLADALA PANIKA U MAKABIJU! Zvezdin "DŽELAT" ima OGROMAN PROBLEM, OSTALO JE MALO VREMENA za SANIRANJE!

Podeli vest

Dvostruki strelac u pobedi Makabija nad Zvezdom (3:2), Pjero vrlo moguće neće bit u mogućnosti da igra revanš utakmicu u Beogradu

Makabi iz Haife na domaćem terenu savladao je Crvenu zvezdu rezultatom 3:2 u prvoj plej-of utakmici kvalfikacija za Ligu Šampiona.

Dvostruki strelac na ovom meču bio Pjero koji je je dva puta savladao Milana Borjan, ipak ovaj igrač bi mogao propustiti revanš susret u utorak na Marakani.

Pjero je meč u Haifi završio posle 70 minuta utakmice zbog povrede, a poslednje informacij nisu optimistične za tim iz Izraela.

- Postoji ozbiljna zabrinutost u stručnom štabu Makabija zbog povrede Pjera koji se žalio na bol u zadnjoj loži i očekuje se da bude podvrgnut lekarskim pregledima dan posle utakmice  - pišu izraelski mediji.

Videćemo kako će se situacija razvijati u nardnim danima, te da li će reprezentativac Haitija biti spreman. Meč na Marakani se igra u subotu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija